Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Συνεχίζουμε μέχρι να φύγουν!!!


Ο μεγαλύτερος Πανεργατικός-παλλαϊκός ξεσηκωμός μετά τη μεταπολίτευση ήταν οι σημερινές απεργιακές συγκεντρώσεις στην Αθήνα και σε δεκάδες πόλεις της χώρας.
Με τη μεγαλύτερη, την πιο μαζική και πολιτική απεργιακή κινητοποίηση εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα , με μαζική συμμετοχή νεολαίας και άλλων φτωχών λαϊκών στρωμάτων. 
Με πρωτόγνωρες συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις σε όλες τις πόλεις της χώρας.
Με μαζικό καθολικό το σύνθημα να πέσει η λαομίσητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η τρόικα, ΕΕ και ΔΝΤ. 
Με μαζική την απαίτηση για ανατροπή της αντεργατικής επίθεσης, να «πάρουμε πίσω» τα κλεμμένα σε μισθούς, υγεία, παιδεία.

Συνεχίζουμε και αύριο με την ίδια μαχητικότητα, με το ίδιο πάθος  σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Να έχουμε υπόψη μας  όμως ότι έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση και κοινοβουλευτική ομάδα –ληστοσυμμορία-καμικάζι αποφασισμένη να θυσιαστεί για τα συμφέροντα του κεφαλαίου.

Εάν και αύριο ψηφίσουν την  πλήρη εξαθλίωση του Ελληνικού λαού (γιατί περί αυτού θα πρόκειται) , δεν πρέπει  να  τους δώσουμε άλλες ανάσες. Δεν πρέπει να υπάρξουν δεύτερες σκέψεις
 Άμεσα κήρυξη Γενικής Πολιτικής Απεργίας Διαρκείας με  καταλήψεις διαρκείας και  επ’ αόριστο «στρατοπέδευση» στο Σύνταγμα, με στόχο να νεκρώσουν τα πάντα, και εννοούμε τα πάντα και να ξεκουμπιστούν κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ, από τη χώρα