Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ- Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ



Την τελευταία του πνοή άφησε ο συναγωνιστής Δημήτρης Κοτσαρίδης, στην απεργιακή διαδήλωση τη Πέμπτη 20/10/2011. Ο Δημήτρης από νωρίς το πρωί με το συνδικάτο οικοδόμων του Βύρωνα, μέλος του ΠΑΜΕ, συμμετείχε στην τεράστια, μαχητική, κοινή διαδήλωση, που θορύβησε τη χούντα κυβέρνησης-κεφαλαίου-τρόικας και κινητοποίησε όλους τους μηχανισμούς του κράτους και του παρακράτους για να κατασταλεί και να διαλυθεί. Η κρατική καταστολή, η χρήση χημικών, οι ασφαλίτικες ομάδες, η τυχοδιωκτική δράση ομάδων τυφλής βίας οδήγησαν μόνο στον Ευαγγελισμό 40 διαδηλωτές.

Στον Ευαγγελισμό, επίσης, οδηγήθηκε νεκρός και  ο Δημήτρης Κοτσαρίδης. Η ρήψη χημικών από τις δυνάμεις καταστολής συνεχώς επί 2 μέρες, ακόμα και μέσα στο σώμα των διαδηλωτών, αποδεικνύεται δολοφονική, όπως καιρό τώρα έχουμε όλοι προειδοποιήσει. Η κυβέρνηση, μαζί με την αστυνομία, φέρει ακέραια την ευθύνη για αυτή τη δολοφονία. Η καταστολή συνοδεύει την οικονομική και πολιτική βία που ασκεί.

Ο Δημήτρης Κοτσαρίδης έφυγε στον αγώνα ενάντια στην αντεργατική-αντικοινωνική επίθεση της κυβέρνησης, του κεφαλαίου και της τρόικας. 

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και σε όλους τους φίλους και συντρόφους του

Ένας στο χώμα – χιλιάδες στον αγώνα. Ο αγώνας συνεχίζεται, το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Όλοι ενωμένοι με μαζική-ανατρεπτική δράση. Κάτω η κυβέρνηση της βίας, του αίματος και της καταστολής.

21/10/2011

Η εργατική κίνηση ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ εργαζομένων Πρέβεζας

Η δημοτική κίνηση ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Πρέβεζας