Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Τι θέλει να πει ο κ. υπουργός;



Είναι η δεύτερη φορά  το τελευταίο χρονικό διάστημα που επισήμως ο υπουργός Υγείας Α. Λυκουρέντζος  αναφέρει περίπου την εξής φράση:
«Με την σημερινή Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, κάθε δεδουλευμένη εφημερία θα πληρώνεται».

Συγκεκριμένα στις 22 Μαρτίου από τη Σπάρτη δήλωσε μεταξύ άλλων : (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).
«Υπήρξε πράγματι ένα πρόβλημα στην διαδικασία αποπληρωμής των δεδουλευμένων εφημεριών των τελευταίων μηνών το οποίο δεν οφείλεται στο Υπουργείο Υγείας. Την Τετάρτη συμπεριλαμβάνεται, ωστόσο, σχετική διάταξη σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών και επιλύεται οριστικώς το πρόβλημα της εξόφλησής τους. Σας διαβεβαιώνω ότι οι εφημερίες επί ημερών της σημερινής Πολιτικής Ηγεσίας θα πληρώνονται».

Σήμερα.(28 Μαρτίου)  έκανε την παρακάτω δήλωση: (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
«Το πρόβλημα της καταβολής των εφημεριών το αντιμετωπίσαμε από κοινού με τον Αναπληρωτή Υπουργό των Οικονομικών, κ. Σταϊκούρα. Ήδη, καταθέσαμε στη Βουλή διάταξη με την οποία θα εξοφληθούν αναδρομικά όλες οι δεδουλευμένες εφημερίες. Με την σημερινή Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, κάθε δεδουλευμένη εφημερία θα πληρώνεται. Ζητώ την κατανόηση των ιατρών για την χρονική καθυστέρηση, αλλά τους διαβεβαιώνω ότι δεν πρόκειται να χάσουν ούτε ένα Ευρώ από τα δεδουλευμένα».

Επειδή  η δική μας πείρα μας λέει ότι οι υπουργοί στις δηλώσεις τους τίποτε δεν λένε τυχαία..
Αυτο το "επι των ημερών της σημερινής πολιτικής ηγεσίας"... 

Κάτι ξέρει ο υπουργός και στέλνει μηνύματα…