Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου για τους απεργούς πείνας και την 25η Μαρτίου



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΓΕΝ. ΝΟΣ.  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
nosomeso@gmail.com                                Ι.Π. Μεσολογγίου    21/03/13


                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά την αναγκαστική διακοπή της απεργίας πείνας λόγω της εισαγωγής των απεργών στη «νοσηλευτική μονάδα» Μεσολογγίου (όχι πιά  ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  ‘’ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ’’ όπως αποφάσισαν οι κυβερνώντες) ως εργαζόμενοι αλλά και ταυτόχρονα πολίτες  αυτού του τόπου, θέλουμε να δηλώσουμε :
α) Την αμέριστη συμπαράσταση μας στους απεργούς πείνας κ.  Κατσούλη Παναγιώτη Δήμαρχο Ι. Π. Μεσολογγίου,  Τσιφοπανόπουλο Φώτη καθηγητή του Τ.Ε.Ι.  και την κα Μούτσιου  Παναγιώτα  υπάλληλο του  Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου, στον αγώνα που έκαναν με κίνδυνο την υγεία τους.
β) Την ανάγκη συνέχισης του αγώνα από όλους μας, ενός αγώνα που θα είναι προσανατολισμένος ενάντια στην πολιτική που κλείνει σχολεία και νοσοκομεία και δεν θα επικεντρώνεται μόνο σε τοπικά προβλήματα. Χιλιάδες συμπολίτες μας και σε άλλες πόλεις έχουν ακριβώς τα ίδια προβλήματα. Σήμερα ο λαός της πόλης μας πληρώνει με το παραπάνω αυτή την πολιτική με την υποβάθμιση του ΤΕΙ και του Νοσοκομείου, αύριο αν δεν ενώσει τις διαμαρτυρίες του με όλους τους άλλους τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα.
γ) Με βάση το πρόσφατο  ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου, καλούμε την Δημοτική Αρχή να το  εφαρμόσει στην πράξη, δηλαδή, να κηρυχτούν ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ  στην πόλη της ελευθερίας οι  εκπρόσωποι της  άθλιας  συγκυβέρνησης στην επέτειο της  επανάστασης του 1821.
Να θυμίσουμε σε όλους αυτούς  τα λόγια του Ρήγα Φεραίου

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ                                                                     ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ                                                                                     
ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ                                                                      
ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ

ΔΗΜΟΣΙΑ  ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΑΥΤΟΝΟΜΑ  ΤΕΙ   ΚΑΙ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ