Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Απόφαση εξαίρεσης των εφημεριών ιατρών και υπερωριών -νυχτερινών και εξαιρέσιμων από τον έλεγχο των Επιτρόπων Ελεγκτικού



Σε σημερινή τελική συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (εκ μέρους του Υπουργού και Υφυπουργού ΥΚΑ) με τον Αν. Υπουργό Οικονομικών και υπηρεσιακούς παράγοντες των δύο Υπουργείων, αποφασίστηκε να προχωρήσει κανονικά (σσ. το αρχικό δελτίο τύπου ανέφερε να  εξαιρεθεί!) για το 2011 η καταβολή των υπολοίπων  για το 2011 εφημεριών κλάδου γιατρών ΕΣΥ του Ν. 3868/10, καθώς και των αντιστοίχων  υπερωριών  νυχτερινών  – εξαιρέσιμων  του λοιπού προσωπικού του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ του Ν. 3984/11. Οι σχετικές αποφάσεις θα εκδοθούν από το Υπουργείο Οικονομικών έως τέλος της εβδομάδας αυτής.


Ναι,  αλλά πότε θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα;

Διότι εδώ στην Πρέβεζα οφείλουν στους  γιατρούς εφημερίες 3 μηνών και στους υπόλοιπους εργαζόμενους νυχτερινά-εξαιρέσιμα και υπερωρίες  5 μηνών!!!

Μάλιστα για τους μη γιατρούς εργαζόμενους του Νοσοκομείου πληροφορούμαστε ότι ενδέχεται να τους καταβληθεί ένας μόνο μήνας από τα δεδουλευμένα τους..
και τα υπόλοιπα;...

ΥΓ:Τα σχόλια και ο τίτλος του δημοσιεύματος είχαν γραφεί με βάση το αρχικό Δελτίο Τύπου του ΥΥΚΑ  (  κλικ ΕΔΩ), το οποίο μετα το διόρθωσαν με αυτό ΕΔΩ