Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Προεκλογικά;

Τελικά σε προεκλογική περίοδο έχει μπει η ηγεσία του  ΥΥΚΑ ..
..τουλάχιστον!

Τώρα, για την εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ ή για τις Βουλευτικές Εκλογές;
Μπορεί και για τα  δυο!

Αυτό συμπεραίνουμε πλέον, διότι εκτός από τα 3 «ΔΕΝ»  του Α. Λοβέρδου (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), οι πληροφορίες που έρχονται από τη Μακεδονία (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), αυτό δείχνουν .

Τι μάθαμε λοιπόν επι πλέον;

1ον .Την επόμενη εβδομάδα θα δημοσιευτεί η κοινή υπουργική  απόφαση  που θα ορίζει το Ανθυγιεινό  Επίδομα αλλά και όσα απορρέουν από την ένταξη και κλάδων των Υγειονομικών του ΕΣΥ στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

2ον. Ο Α. Λοβέρδος δεσμεύτηκε να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να εξασφαλιστεί η τακτική πληρωμή των πρόσθετων αμοιβών (νυχτερινών, αργιών , υπερωριών) των εργαζομένων στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας , ώστε να αποφεύγονται  οι μεγάλες καθυστερήσεις πληρωμών  που παρουσιάζονται μέχρι τώρα!!!
(Εδώ ας έχουν λίγο τα μάτια τους και τα αυτιά τους ανοικτά οι εργαζόμενοι, γιατί  μπορεί και να προκύψει «υπερωριακό επίδομα» κατά το «εφημεριακό επίδομα» των γιατρών του ΕΣΥ!)

3ον. Η ιδιωτικοποίηση προχωρά ακάθεκτη .Ο Α. Λοβέρδος ανέφερε ότι όπως έρχονται ιδιώτες γιατροί συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ να κάνουν ιατρεία στα νοσοκομεία, θα έρχεται και νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό!!!  Μάλιστα διευκρίνισε πως τις επόμενες μέρες θα απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε άλλους φορείς για να έρθουν εργαζόμενοι να εργάζονται στα νοσοκομεία…