Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Έτσι «τελειώνουν» τα αφεντικά τους τζουτζέδες τους!!!!

Ο σιδερένιος νόμος της καπιταλιστικής μαφίας: Όταν μπλέκεις με τα πίτουρα, σε τρώνε οι κότες.


Το ρόλο του γνωστού συγκροτήματος στο χώρο των  ΜΜΕ , γνωστού  και ως ΔΟΛ (Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη) και τις διαχρονικές «παρεμβάσεις» του στην  πολιτική ζωή της χώρας και τα "αλισβερίσια"  του με την εκάστοτε  κυβέρνηση, οι παλιότεροι ίσως τον  γνωρίζουν πολύ καλά.
Σε όλη την  πορεία επίσης του ΠΑΣΟΚ , ιδιαίτερα την κυβερνητική του πορεία , ο ΔΟΛ αποτελούσε την αιχμή του δόρατος στο χώρο των ΜΜΕ για την άλωση των συνειδήσεων των Ελλήνων πολιτών.
Με το αζημίωτο φυσικά.
Τον Γ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργό  τον αξιοποίησε το εγχώριο και διεθνές  καπιταλιστικό κατεστημένο, για να εξαθλιώσει τον ελληνικό λαό, να καταλύσει  εργατικές κατακτήσεις ολόκληρου αιώνα, να σφαγιάσει μισθούς και συντάξεις,  να  διαλύσει κάθε έννοια κοινωνικού κράτους, να ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία, να μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα άθλιο προτεκτοράτο .
Υπήρξε ο πιο μισητός πρωθυπουργός των τελευταίων δεκαετιών, ενώ ο ρόλος που διαδραμάτισε για τη θλιβερή  κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σήμερα η χώρα θα παραμείνει ως το μελανότερο στίγμα στη σύγχρονη πολιτική ιστορία.
Μιλάμε για σύγχρονο «Εφιάλτη».
Τη δουλειά  του την έκανε.
Ότι είχε να κάνει το έκανε .
Είχε μετατραπεί πλέον σε μια στυμμένη  λεμονόκουπα  χωρίς χυμό.

Και είναι γνωστή η τύχη που περιμένει τις λεμονόκουπες…

Και ο επίλογος της ιστορίας:

Σήμερα κατά την εισήγηση του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠαΣοΚ, ο Γ. Παπανδρέου εξαπέλυσε "επίθεση" σε συμφέροντα που τον υπονόμευσαν  , κατονομάζοντας  τον πρόεδρο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και εκδότη της εφημερίδας «Το Βήμα» Στ. Ψυχάρη.
Ισχυρίστηκε ότι ο ΔΟΛ ζήτησε πριν κάποιο καιρό δάνειο από την Εθνική Τράπεζα.Ο Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας ζήτησε τη γνώμη του  τότε πρωθυπουργού (δηλαδή του Γ. Παπανδρέου), ο οποίος του απάντησε ότι αν πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις να δώσει το δάνειο χωρίς να ρωτά τον πρωθυπουργό.
Αλλά επειδή ο ΔΟΛ  δεν τους πληρούσε , δεν έλαβε το δάνειο των 10 εκ. ευρώ.
Μετά από αυτό,  όπως ισχυρίστηκε ο Παπανδρέου, άρχισε ευθεία και ανοιχτή σύγκρουση και ευθεία υπονόμευσή του.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την  παρακάτω περιφρονητική δήλωση(κανονικό φτύσιμο)  και τα καρφιά του Ψυχάρη :

«Είναι αληθές ότι ο ΔΟΛ εζήτησε δάνειο από την Εθνική Τράπεζα της οποίας είναι πελάτης τα τελευταία 90 χρόνια. 
Η Εθνική είπε όχι επισήμως. 
Ανεπισήμως μας είπαν ότι δεν το ενέκρινε το Μαξίμου.
Είναι προφανές ότι παρεμβάσεις στις τράπεζες εναντίον εφημερίδων που δεν ικανοποιούν τις επιθυμίες των κυβερνώντων μαρτυρούν φασίζουσα νοοτροπία.
Είναι αυτονόητο ότι μαζί με την εξουσία χάνεται και η μνήμη, ακόμη και για εντελώς πρόσφατα γεγονότα.
Ο υπό αποχώρηση πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρακαλείται να δηλώσει υπό ποιες συνθήκες συναντηθήκαμε τελευταία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και γιατί ζητήθηκε να πάμε από την πίσω πόρτα του κτιρίου. Και ποιος ζήτησε κάτι από τον άλλο!»

Έτσι «τελειώνουν» τα αφεντικά τους τζουτζέδες τους!!!
Όταν πια δεν τους χρειάζονται..