Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Έχει και τα απρόοπτά της η..προεκλογική εκστρατεία!

Ήταν προγραμματισμένο σήμερα Τρίτη, 10 Ιανουαρίου στις 2:00 μ.μ., στο Νοσοκομείο Βέροιας να  πραγματοποιηθούν  από τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδο τα εγκαίνια:
-της Ορθοπεδικής Κλινικής 
-της Αίθουσας Τοκετών της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής και 
-της Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, 
που ολοκληρώθηκαν και λειτουργούν, καθώς επίσης και  
-της έναρξης κατασκευής χώρου υποδοχής και λειτουργίας Στεφανιογράφου και 
-της επισκευής των Χειρουργείων.

Οι πληροφορίες λένε ότι μόλις ενημερώθηκε ο Α. Λοβέρδος ότι ορισμένοι πολίτες είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Νοσοκομείο της Βέροιας  για  να  τον «υποδεχτούν» , ανέκρουσε πρύμναν και έστειλε τον  Μπόλαρη για να…καθαρίσει.

Σχετικό είναι το παρακάτω βίντεο από την ιστοσελίδα Λαϊκούρα NEWSΕνοχλημένος  ο Α, Λοβέρδος  εξέδωσε το απόγευμα το παρακάτω δελτίο τύπου:

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΥΥΚΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΥΚΑ
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις υποδομές Yγείας της Καβάλας, της Δράμας και της Θεσσαλονίκης, εν μέσω κρίσης οι επισκέψεις μου και η συνεργασία του Υπουργείου με τις διοικήσεις και τα σωματεία των εργαζόμενων ήταν ιδιαιτέρως παραγωγική. Παρά τα προβλήματα, παρά την εξοικονόμηση, το 2011, 300 εκατ. ευρώ από τις δαπάνες υγείας, η προθυμία των ιατρών, νοσηλευτών και διοικητικού προσωπικού κράτησε το Ε.Σ.Υ. όρθιο.

Κάποιοι, όμως, ενοχλήθηκαν από την ηρεμία και την αποδοτικότητα της δουλειάς μας και αποφάσισαν να «ιδρύσουν» τηλεοπτικά γεγονότα, αυτοβαπτιζόμενοι σε «ελληνικό λαό»!

Σημασία, όμως, δεν έχουν αυτά. Σημασία έχει ότι και στη Βέροια άρχισε να λειτουργεί η ανακαινισμένη ορθοπεδική κλινική, με δωρεά της κας. Μαρίας Σάκκα και άψογη συνεργασία του Δ.Σ. του νοσοκομείου.

Ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Ανδρέας ΛοβέρδοςΤελικά έχει αυτή η προεκλογική εκστρατεία που εγκαινίασε ο Α. Λοβέρδος και...τα απρόοπτά της

Εμ, εκείνος ο Μπόλαρης που συγκρίνει την έναρξη λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ με την έναρξη... του ΕΣΥ;