Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ :Συνεχίζουμε...


 ΛΑΪΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Είμαστε εργαζόμενοι , άνεργοι , νέοι και συνταξιούχοι , που μαζευτήκαμε  στην Πρέβεζα για να αγωνιστούμε για την ζωή και το μέλλον μας . Λειτουργούμε ως συνέλευση σχεδόν 2 μήνες και συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την ανατροπή της βαρβαρότητας των μνημονίων που μας επιβάλλει η κυβέρνηση και η τρόικα. Δεν θα μας κάμψουν οι εκβιασμοί, η ιδεολογική τρομοκρατία και η κρατική καταστολή.
Λύση στα προβλήματα που άλλοι δημιούργησαν  μπορούμε και πρέπει να δώσουμε.
Εμείς και μόνο εμείς. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. .
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ- ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ
·         Αρνούμαστε την αποπληρωμή του χρέους , γιατί δεν είναι δικό μας . Είναι των τραπεζιτών ,των βιομηχάνων , των εφοπλιστών και των πολιτικών εξουσιών που τους εναγκαλίζονται . Αυτοί λοιπόν να αναλάβουν την αποπληρωμή του .
·         Αρνούμαστε τις επιταγές του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε. Στοχεύουν  στην εξασφάλιση-ανανέωση και μεγιστοποίηση των  κερδών σε βάρος της εργασίας και των ζωών μας  .
·         Θεωρούμε απαράδεκτη τη  ψήφιση όλων των μνημονίων και την προσπάθεια εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, μετά  το πολιτειακό πραξικόπημα της μη κυρωμένης από τη βουλή  '' Δανειακής σύμβασης ''. Θα μας βρίσκουν συνέχεια απέναντι τους. Είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι ξεμπέρδεψαν με το λαό που ξεσηκώθηκε, ξεσηκώνεται και θα ξεσηκωθεί.

Δεσμευόμαστε ότι δε θα σταματήσουμε μέχρι να φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ : Τράπεζες , Τρόϊκα , Μνημόνιο , Κυβέρνηση . Ο αγώνας μας είναι χρέος αξιοπρέπειας και τιμής απέναντι στους εαυτούς μας , αλλά και στη νέα γενιά , στην οποία κληροδοτούμε εφιαλτικές μέρες . 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ. 
Μόνο ένας καθολικός παλλαϊκός και πανεργατικός ξεσηκωμός θα τους σταματήσει και θα δημιουργήσει τους όρους για μια καλύτερη ζωή.
Δε σταματάμε μέχρι να φύγουν. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ.
Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις και οργανώνουμε την αντίσταση, την ανυπακοή και τη διαμόρφωση των δικών μας θέσεων, στις πλατείες, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές και σε όλη την περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας .
Βρίσκουμε  αυτά που μας ενώνουν και δε θα κάνουμε πίσω.
ΙΟΥΛΙΟΣ 2011