Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ανασχηματισμοί!


Ο Χρυσοχοϊδης  στο Υπουργείο Υγείας !Έτσι λένε οι κακές οι γλώσσες.

Πρώτη προτεραιότητά του θα είναι, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες,  η εξάρθρωση της οργάνωσης «Νοσοκομειακός Αγώνας», καθώς παρατηρείται αυξημένη δραστηριότητα της συγκεκριμένης οργάνωσης το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Νεότερες πληροφορίες ανέφεραν χθες ύποπτες κινήσεις ατόμων  φερόμενων ως μελών της οργάνωσης σε νησί του Ιονίου Πελάγους.
Συγκεκριμένα 10 άτομα που φορούσαν λευκές μπλούζες φαίνεται να αποχωρούσαν από συγκεκριμένο Νοσοκομείο της περιοχής.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία και διετάχθη έρευνα στο χώρο, όπου ανευρέθησαν πλήθος στοιχείων και αντικειμένων που ερευνώνται αυτή την ώρα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της υπηρεσίας.Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται στηθοσκόπια , σύριγγες και ένα νευρολογικό σφυράκι ενώ αφαιρέθηκαν οι σκληροί δίσκοι από δυο υπολογιστές που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο χώρο. Στόχος των υπηρεσιών είναι να διαπιστωθεί αν τα αναφερόμενα αντικείμενα έχουν χρησιμοποιηθεί σε παλαιότερες τρομοκρατικές ενέργειες της οργάνωσης. Σύμφωνα με όσα διαρρέει η αντιτρομοκρατική, φαίνεται να υπάρχει ευθεία  διασύνδεση της εν λόγω οργάνωσης με την Επαναστατική Οργάνωση ΟΕΝΓΕ (Ε.Ο.ΝΓΕ) που έχει αναλάβει με προκηρύξεις της την ευθύνη   για πλήθος  τρομοκρατικών χτυπημάτων το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Αργότερα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα φωτογραφίες των φερόμενων ως τρομοκρατών, ενώ με ανακοίνωσή  του ο πρωθυπουργός της χώρας συνεχάρη τον υπουργό για τη νέα επιτυχία του ,που συμβάλλει στην εμπέδωση κλίματος ασφαλείας στον Ελληνικό λαό, καθώς και στην πτώση του spreαd των πενταετών ομολόγων του Δημοσίου, που έχει εκτοξευτεί κατά 200 μονάδες βάσης  πάνω από το αντίστοιχο του…ΙΡΑΚ!!!

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας καθώς θα σας ενημερώνουμε διαρκώς , κατ’ αποκλειστικότητα, για τις νεότερες εξελίξεις.


Επί του πιεστηρίου: Ανακοινώθηκε  ότι προς ενίσχυση των ερευνών για τη σύλληψη των τρομοκρατών  και την εξάρθρωση των οργανώσεών τους, έχει καταφθάσει κλιμάκιο του…Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου!