Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Συλλαλητήριο και πορεία στην Πρέβεζα από τα Πρωτοβάθμια Σωματεία.


Συγκέντρωση στη «Θεοφάνειο» και πορεία στους δρόμους της Πρέβεζας έκαναν την Πέμπτη το απόγευμα  τα πρωτοβάθμια σωματεία  των εργαζομένων στην πόλη της Πρέβεζας.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν εργαζόμενοι από το Νοσοκομείο, την ΕΛΜΕ , την Ένωση Δασκάλων και Νηπιαγωγών , τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση , το Δήμο κλπ.
Στη συγκέντρωση μίλησαν οι πρόεδροι των σωματείων εργαζομένων στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και στο Νοσοκομείο
Αν και η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί κυρίως  ενάντια στα σχέδια της συμμαχίας κυβέρνησης-ΔΝΤ-ΕΕ για την ανατροπή του ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού συστήματος , εν τούτοις οι πληροφορίες για τις αποφάσεις   της κυβέρνησης –ΕΕ-ΔΝΤ για τον πλήρη εξανδραποδισμό των εργαζομένων και συνταξιούχων στη χώρα μας όσο και για τη κατάργηση βασικών εργατικών δικαιωμάτων όπως είναι οι συλλογικές συμβάσεις ενέτειναν την οργή των διαδηλωτών  και αυτό εκφράστηκε με τα συνθήματα που ακούστηκαν καθ όλη τη διάρκεια της πορείας.
Οι εργαζόμενοι ανανέωσαν το αγωνιστικό  ραντεβού τους με νέα κινητοποίηση  για  σήμερα Παρασκευή 30 Απριλίου  , το απόγευμα , στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας, αλλά και στις επόμενες κινητοποιήσεις που έρχονται.