Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Νέα ονοματολογία για τους Διοικητές των Νοσοκομείων Ηπείρου!


Σύμφωνα με δημοσίευμα του ενημερωτικού ιστολογίoυ  της Ηπείρου Epirus Gate

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων διοικητής αναλαμβάνει ο γνωστός οδοντίατρος από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας κ. Σπύρος Κωσταράς με υποδιοικήτρια την κ. Ελένη Θεοφιλοπούλου υπάλληλο της 6ης ΔΥΠΕ από την Ναύπακτο.
Στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα διοικητής αναλαμβάνει ο κ. Θωμάς Μεσσήνης χειρουργός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και υποψήφιος βουλευτής στην Λευκάδα με υποδιοικητή τον γνωστό ψυχίατρο Νίκο Μπιλανάκη.(σημ Α.Π. : O κ. Μπιλανάκης είναι Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Άρτας ).
Στο Nοσοκομείο Άρτας, διοικητής αναλαμβάνει η κ. Μαργαρίτα Κιτσανού, (σημ.Α.Π: Η κ. Κιτσανού είναι γιατρός συνδικαλίστρια της ΠΑΣΚΕ , μέλος του Γ.Σ. της ΟΕΝΓΕ και για χρόνια  έχει χρηματίσει πρόεδρος , αντιπρόεδρος και γραμματέας της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου), ενώ στα Νοσοκομεία Πρέβεζας και Φιλιατών δυο νέες δυναμικές γυναίκες του ΠΑΣΟΚ που σηματοδοτούν την ανανέωση. Άλλωστε σας το είπαμε από την προηγούμενη εβδομάδα πως στα Νοσοκομεία της Ηπείρου θα είναι έντονη η γυναικεία παρουσία. Τέλος στο άσυλο ανιάτων Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Βάγγης,ενώ σε άσυλο της Θεσπρωτίας αίσθηση θα προκαλέσει η τοποθέτηση ενός ΑμΕΑ στην θέση του Προέδρου.


Σχόλιο 
Η παρατήρηση η δική μας είναι, χωρίς να αμφισβητούμε την εγκυρότητα του Epirus Gateκρατείστε ακόμη κάποιες επιφυλάξεις για τα ονόματα, γιατί η μάχη για την ανάληψη θέσεων... ακόμη καλά κρατεί!
Από αυτή την άποψη χαρακτηριστικό είναι δημοσίευμα του ιστολογίου Αμφιλοχία Press (κλικ εδώ)