Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Διασυρμός


Είχαμε δημοσιεύσει και τις προηγούμενες μέρες (κλικ εδώ) τον πραγματικό διασυρμό που υφίστανται υπουργοί, υφυπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καθώς προσπαθώντας να διασπάσουν τους εργαζόμενους , ψεύδονται ασύστολα,ισχυριζομενοι  ότι τα άγρια , βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα αφορούν τους εργαζόμενους του Δημοσίου και όχι του ιδιωτικού τομέα !!!
Χτες βράδυ στη Βουλή πάλι τα ίδια παραμύθια από το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ευστάθιο Κουτμερίδη,  αναπληρωτή Εισηγητή του ΚΤΕ Οικονομικών και εισηγητή της πλειοψηφίας   για το  νομοσχέδιο   που προβλέπει τη λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων και την κατάργηση κατακτήσεων δεκαετιών  των εργαζομένων .
Είπε λοιπόν ανάμεσα στα άλλα  ο Κουτμερίδης (κλικ εδώ):
«…Σκοπός του προτεινόμενου σχεδίου νόμου είναι να προστατεύσουμε το γενικότερο δημόσιο συμφέρον, με όρους, όμως, κοινωνικής δικαιοσύνης. Αυτήν την περικοπή των μισθολογικών δαπανών εφαρμόζουμε στους εργαζόμενους στο δημόσιο, στα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, στους Ο.Τ.Α. με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου, στα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου, που ανήκουν στο κράτος είτε επιχορηγούνται από τον Τακτικό Προϋπολογισμό είτε είναι δημόσιες επιχειρήσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση επέκτασης των μέτρων αυτών στον ιδιωτικό τομέα.Αυτό είναι  ξεκάθαρο».

Σήμερα  τον διαψεύδει  δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» (κλικ εδώ)

Ε, ρε τι έχει να γίνει όταν θα πάτε στις εκλογικές σας περιφέρειες το Πάσχα…