Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Νέες διαβεβαιώσεις για τις προσλήψεις νοσηλευτών.



Μιλώντας σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm και στο δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, η Υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου διαβεβαίωσε ακόμα μια φορά για τις υπεσχημένες προσλήψεις μη ιατρικού προσωπικού στα Νοσοκομεία.
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι τις προσεχείς βδομάδες θα τρέξει η προκήρυξη των 1700 θέσεων με κάποιες προσαρμογές στο ΑΣΕΠ, όσον αφορά τη συνέντευξη και τη μοριοδότηση. Ταυτόχρονα εντός του ίδιου έτους θα προχωρήσει και η προκήρυξη άλλων 1400 θέσεων, ενώ διαβεβαίωσε ότι εντός  του 2010 θα προκηρυχθούν άλλες 3000 θέσεις.
Ανέφερε μάλιστα ότι γι αυτές τις θέσεις έχει τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου , αφού άλλωστε αυτό αποτελεί προτεραιότητα και δέσμευση του ίδιου του πρωθυπουργού.

Επισήμανε μάλιστα ότι με τις πρώτες προσλήψεις θα στελεχωθούν και θα ανοίξουν 100 κρεβάτια ΜΕΘ που παραμένουν κλειστά λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού.


Για τη συνέντευξη κάντε κλικ εδώ

Για τους γιατρούς ...ουδέν νεότερο. Μάθαμε όμως ότι τελικώς την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου θα υπάρξει συνάντηση της ΟΕΝΓΕ με την Υπουργό Υγείας.


Ερώτημα : Τι τη θέλει τη συνάντηση ο Τσούκαλος με την Υπουργό;
Τι να συζητήσουνε;
Αυτός είναι που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του,(κλικ εδώ) από την 1η Οκτωβρίου 2009 το εξής αμίμητο :"Η εφαρμογή  του ν  3754 /09 της Συλλογικής  μας Σύμβασης υλοποιήθηκε στο σύνολό της .Οι μικρόψυχοι και μίζεροι ας βράσουν στο ζουμί τους".
Οπότε τι να συζητήσει με την Υπουργό;

Εκτός βέβαια αν τον έσυραν "δια της βίας" οι υπόλοιποι.

Παιδιά, κάποτε πρέπει  να τελειώνουμε με την Τσουκαλοπαρέα !Να τη στείλουμε να βράσει με το ζουμί της.