Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ολοταχώς προς ..Μπαγκλαντές


Και αναλογιστείτε ότι αυτά που θα διαβάσετε  αφορούν "επίσημη"...  δειγματοληπτική έρευνα του 2011 για τις συνθήκες διαβίωσης πληθυσμού  με περίοδο  αναφοράς εισοδήματος το...2010!

Οπότε φανταστείτε τι θα ισχύει το 2012 !!!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!

Από την Ελληνική Στατιστική Αρχή  (ΕΛΣΤΑΤ)  ανακοινώνονται οι δείκτες συνθηκών διαβίωσης του πληθυσμού της Χώρας που προκύπτουν από τα στοιχεία της δειγματοληπτικής Έρευνας Εισοδήματος και Συνθηκών Διαβίωσης των Νοικοκυριών, έτους 2011 (European Union - Statistics on Income and Living Conditions), με περίοδο αναφοράς εισοδήματος το έτος 2010. 

Τα αποτελέσματα της έρευνας έτους 2012, με περίοδο αναφοράς εισοδήματος το έτος 2011, θα ανακοινωθούν το Σεπτέμβριο του 2013.  
Α. Βασικές διαπιστώσεις
Από τη μελέτη των δεικτών για τις συνθήκες διαβίωσης του πληθυσμού της Χώρας προκύπτει ότι η στέρηση    βασικών αγαθών και υπηρεσιών  (δυσκολία ικανοποίησης βασικών αναγκών, ανεπαρκείς συνθήκες στέγασης, επιβάρυνση από τις δαπάνες στέγασης, αδυναμία αποπληρωμής δανείων ή αγορών με δόσεις,  δυσκολίες στην πληρωμή πάγιων λογαριασμών,  δυσκολία αντιμετώπισης των συνήθων αναγκών,  ποιότητα ζωής)  δεν αφορά μόνο το    φτωχό πληθυσμό αλλά και μέρος του μη φτωχού πληθυσμού.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Έτσι  εδώ και δυο  τρία  χρόνια μας σώζουν οι κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις από την έξοδο μας από...ευρώ και την ευρωζώνη!