Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Endlösung*

Η έκρηξη δολοφονικής βίας, η δολοφονική επέλαση των ΜΑΤ στην Πανεπιστημίου την Τετάρτη, ο άγριος ξυλοδαρμός εκατοντάδων διαδηλωτών, o βαρύτατος τραυματισμός του Γιάννη Καυκά αλλά και τουλάχιστον ενός ακόμα εργαζόμενου, η έξαρση της παρακρατικής δραστηριότητας των μελανοχιτώνων της "Χρυσής Αυγής"  δεν είναι τυχαία.
Πρόκειται κατά την άποψή μας για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο που υλοποιείται με θαυμαστή ακρίβεια με εντολές μέσα από τον αστικό συνασπισμό εξουσίας και από ανώτατα κέντρα εξουσίας.

Στόχος αυτού του σχεδίου είναι:
η επιβολή ενός καθεστώτος εγκληματικού ζόφου, τρόμου , φόβου και τρομοκρατίας
η επιβολή μιας ατέλειωτης ανθρωποσφαγής μέσα στην ίδια την κοινωνία (κυρίως με την όξυνση συγκρούσεων Ελλήνων-μεταναστών)
η προετοιμασία μιας νέας Kristallnacht (Νύχτας των Κρυστάλλων)**

που θα οδηγήσουν στην επιβολή ενός ιδιότυπου καθεστώτος κοινοβουλευτικής έκτακτης ανάγκης. Ανεξάρτητα ποιος θα βρίσκεται στη διακυβέρνηση της χώρας.

Όπως σωστά επισημαίνει ο Γ. Ελαφρός στην εφημερίδα «Πριν» ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

"Γνωρίζοντας ότι ήδη βαδίζουν πάνω σε ένα κοινωνικό ναρκοπέδιο οργής και αγανάκτησης, ξέροντας ότι το ληστρικό πακέτο μέτρων γενικού ξεπουλήματος που θα ανακοινώσει ο Γ. Παπανδρέου μέσα στην εβδομάδα θα είναι τόσο άθλιο, που θα κάνει το επαίσχυντο Μνημόνιο να μοιάζει …ήπιο και με την «ελεγχόμενη χρεοκοπία» να προετοιμάζεται στα κρυφά από τους ανταγωνιζόμενους «πιστωτές» μας (Γερμανία, Γαλλία, ΕΕ κ.λπ.), θέλουν να επιβάλουν ένα καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας, ώστε να αποτρέψουν τη μαζική συμμετοχή του λαού στις κινητοποιήσεις. Να παγώσουν προκαταβολικά τη θέληση για ένα ξεσηκωμό των εργαζομένων, όπως πέτυχαν πέρυσι με το δολοφονικό εμπρησμό της Μαρφίν. Περισσότερο δε να απομονώσουν τις μαχόμενες πρωτοπορίες του κινήματος και να εκφυλίσουν τη δυνατότητα εμφάνισης ενός μαζικού πολιτικού κινήματος παρουσιάζοντάς το ως καρικατούρα μερικών εκατοντάδων εξεγερμένων και σε «πόλεμο των άκρων», με τα εκατομμύρια τρομοκρατημένα στον καναπέ του τηλεοπτικού ψυχο-βασανιστή".

Ακόμα και η άγρια δολοφονία ενός 44χρονου  Έλληνα πολίτη από  μια ομάδα , κατά πάσα πιθανότητα αλλοδαπών  μπορεί να είναι μέσα σε αυτό το κάδρο αυτού του σχεδίου .
Ναι ξέρουμε… 
Πριν όμως μας κατηγορήσετε για συνομωσιολογία για σκεφτείτε λίγο:
1.Τρεις πιθανότατα έγχρωμοι, «θέλοντας να κλέψουν ένα τσαντάκι με μια βιντεοκάμερα», "τελειώνουν" την   όλη υπόθεση μαζί και τη δολοφονία μέσα σε 15 δευτερόλεπτα!!! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ούτε ο …Λούκι –λουκ δεν «καθάριζε» τόσο γρήγορα.
Ούτε οι πιο καλά εκπαιδευμένοι κομάντος δεν «κλείνουν» τόσο γρήγορα τις υποθέσεις. 

Ο φόνος αυτός δείχνει τέρατα  που δεν πήγαιναν  ακριβώς για κλέψιμο ή μόνο για κλέψιμο αλλά για δολοφονία.Δείχνει τέρατα που έχουν ντοκτορα στο "καθάρισμα". Το κλέψιμο μπορεί να ήταν και για το ξεκάρφωμα.

2.Ποιος από σας αποκλείει την πιθανότητα το παρακράτος ή οι πιο μαύροι μηχανισμοί του κράτους να στρατολογούν και μέσα από τα πλήθη των λιμοκτονούντων  μεταναστών και λαθρομεταναστών  "ανθρώπους" για τις βρώμικες  δουλειές;
Η παγκόσμια και ελληνική ιστορία βρίθει από τέτοιες περιπτώσεις, όπου οι φυσικοί δολοφόνοι ήταν «άνθρωποι»  του περιθωρίου, αλλά πίσω τους κρυβόταν ένας ολόκληρος μηχανισμός μυστικών υπηρεσιών κλπ
Ακόμα και πρόεδροι των ΗΠΑ δολοφονήθηκαν με αυτό τον τρόπο.

Και γιατί να το κάνουν ;
Μα για να συμβούν αυτά που συμβαίνουν εδώ και μια βδομάδα στην Αθήνα και αυτά που  δυστυχώς …πρόκειται  να συμβούν!
Μπορεί να σφάλουμε;
Μπορεί!
Μπορεί όμως και να μην σφάλουμε!

Τα μάτια μας δεκατέσσερα!
Ετοιμάζουν την σύγχρονη   «Τελική λύση»!



*Με την ονομασία Endlösung  (Τελική Λύση)  έγινε γνωστό το σχέδιο των Ναζιστών για τη συστηματική δολοφονία των Εβραίων, τόσο στη Γερμανία όσο και στις περιοχές που κατακτήθηκαν από αυτή κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

**Kristallnacht (Νύχτα των Κρυστάλλων):Το μαζικό πανεθνικό πογκρόμ στη Γερμανία και στην Αυστρία τη νύχτα της 9ης προς 10η Νοεμβρίου 1938. Ο στόχος ήταν οι Εβραίοι πολίτες όλης της χώρας και αποτέλεσε την απαρχή του Ολοκαυτώματος.
Η δολοφονία του Ernst vom Rath, γραμματέα της Γερμανικής Πρεσβείας στο Παρίσι από τον  Herschel Grynszpan ένα Γερμανό- Εβραίο που είχε διαφύγει στην Γαλλία, εξυπηρέτησε ως άλλοθι για την έναρξη βιαιοπραγιών κατά των Εβραίων κατοίκων σε ολόκληρη τη Γερμανία. Υπήρχε η πρόθεση να φανεί η επίθεση αυτή σαν αυθόρμητη αντίδραση, αλλά, στην πραγματικότητα, είχε ενορχηστρωθεί από τις γερμανικές αρχές και, ειδικότερα, από τον Ράινχαρντ Χάιντριχ (Reinhard Heydrich). Η κυβέρνηση αξιοποίησε, εκτός από τα επίσημα κρατικά μέσα, κυρίως την οργάνωση του Ναζιστικού κόμματος, για να οργανώσει και να υλοποιήσει τις ταραχές.
Το πογκρόμ που ακολούθησε είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές και, σε πολλές περιπτώσεις, να καταστραφούν, 1.574 συναγωγές (σχεδόν όλες όσες υπήρχαν στη Γερμανία, οι περισσότερες καταστράφηκαν από εμπρησμό), πολλά εβραϊκά κοιμητήρια, πάνω από 7.000 καταστήματα και 29 πολυκαταστήματα που ανήκαν σε Εβραίους. Κάποιοι Εβραίοι ξυλοκοπήθηκαν έως θανάτου, ενώ άλλοι εξαναγκάζονταν να παρακολουθούν.
Περισσότεροι από 30.000 άρρενες Εβραίοι συνελήφθησαν και στάλθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης· κατά κύριο λόγο στο Νταχάου, στο Μπούχενβαλντ και στο Ζάξενχαουζεν.

Πηγή ορισμένων πληροφοριών: ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ