Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ξεπουλιέται το σύμπαν και οδηγείται σε εξαθλίωση ο Ελληνικός λαός!


                            ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ!

ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ!


ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ !

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ !


Διαβάστε και αποκωδικοποιείστε τις σημερινές αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου ΚΛΙΚ ΕΔΩ

1.Άμεση υιοθέτηση επιπρόσθετων παρεμβάσεων για το 2011 ύψους άνω των 6 δις Ευρώ. Οι συγκεκριμένες αυτές παρεμβάσεις θα οριστικοποιηθούν και θα ανακοινωθούν με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής.
Όταν μιλούν  για παρεμβάσεις να περιμένετε άμεσα:
Μειώσεις μισθών , απολύσεις, κατάργηση επιδομάτων, κατάργηση κινήτρου απόδοσης, νέο ΛΑΦΚΑ στις συντάξεις , μείωση λειτουργικών δαπανών, συγχωνεύσεις και καταργήσεις υπηρεσιών , ειδικός φόρος κατανάλωσης στα αναψυκτικά, εξίσωση φόρου πετρελαίου θέρμανσης με κίνησης, ειδικός φόρος στο φυσικό αέριο, αύξηση τελών κυκλοφορίας καταργηση των όποιων φοροαπαλλαγών εχουν απομείνει  για τα λαϊκά στρώματα κλπ.

2. Υιοθέτηση παρεμβάσεων ύψους περίπου 22 δις Ευρώ στο πλαίσιο του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Πλαισίου για την περίοδο 2012-2015

3.Την επιτάχυνση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου ύψους 50 δις ως το 2015. Αποφασίστηκε να  κινηθεί άμεσα η διαδικασία για την πώληση συμμετοχών του δημοσίου στον ΟΤΕ, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά, τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης και την ΕΥΑΘ.

Ήδη προχωρούν οι αποκρατικοποιήσεις και τα σχέδια αξιοποίησης για τις εταιρίες για τις οποίες έχουν επιλεγεί σύμβουλοι : ΔΕΠΑ, ΕΑΣ, ΔΑΑ, ΤΠΔ, , Ελληνικό, Φάσμα Συχνοτήτων, ανανέωση αδειών κινητής τηλεφωνίας, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ, Κρατικά Λαχεία, ΕΛΒΟ, Κοίτασμα Αερίου «Νότια Καβάλα», Ελληνικοί Αυτοκινητόδρομοι, Χαρτοφυλάκιο Ακινήτων Δημοσίου, ενώ έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την επιλογή συμβούλων για τη ΔΕΗ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ, ΛΑΡΚΟ, Καζίνα, τους Περιφερειακούς Αερολιμένες, τα Περιφερειακά Λιμάνια.