Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Έληξε η επίσχεση στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Μέρος των δεδουλευμένων κατεβλήθη στους εργαζόμενους.

Την Παρασκευή 20-5-2011 κατεβλήθησαν στους εργαζόμενους του ΘΡΙΑΣΙΟΥ τα δεδουλευμένα εξαιρέσιμα 2 μηνών (Δεκεμβρίου 2010 και Ιανουαρίου 2011).

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ οτι οι εργαζόμενοι στο ΘΡΙΑΣΙΟ νοσοκομείο είναι από τους λίγους εργαζόμενους που κατάφεραν να πληρωθούν μια και στα περισσότερα νοσοκομεία που βρίσκονταν σε κατάσταση αναμονής δεν πληρώθηκαν ή πήραν μόνο ένα μήνα .

Οι εργαζόμενοι στο ΘΡΙΑΣΙΟ νοσοκομείο βρίσκονταν σε επίσχεση εργασίας σχεδόν ένα μήνα τώρα, ενώ μαζί με τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ αλλά και άλλα σωματεία οργάνωσαν από κοινού πετυχημένες συγκεντρώσεις στο υπουργείο υγείας ,και επέβαλαν στην τελευταία συγκέντρωση στο υπουργείο υγείας και στην ΠΟΕΔΗΝ να καλέσει πανελλαδικά τα σωματεία σε επίσχεση υποχρεώνοντας την έτσι σε ανατροπή προηγούμενων τοποθετήσεων της .

Έτσι ανέστειλαν την επίσχεση εργασίας , αφού τους υποσχεθήκαν ότι 13-6-2011  θα πληρωθούν και τους μήνες Φεβρουάριο-Μάρτιο 2011,και 14/7/2011 τους μήνες Απρίλιο και Μάιο  ενώ παράλληλα ήρθε και η έγκριση για το 50% της ετήσιας πίστωσης.