Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Εδώ παπάς, εκεί παπάς , πού είναι ο παπάς;

Το γνωστό παιχνίδι με τον παπά καλά κρατεί στα παράλια της Ηπείρου και της Λευκάδας .


Μιλάμε για τα κατά καιρούς υπεσχημένα νέα νοσοκομεία στην Πρέβεζα και στην Λευκάδα   για τα οποία έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα. 

Τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ είναι η  απόφαση  της αποκεντρωμένης διοίκησης  Πελοποννήσου -Δυτικής Ελλάδας-  και Ιονίου  για ένταξη του νέου νοσοκομείου της Λευκάδας στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου- Ιονίων νήσων  2007-2013». ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Εμείς θα καλέσουμε τους εργαζόμενους και τους πολίτες και της Πρέβεζας και της Λευκάδας να μην επαναπαυθούν σε τέτοιες αποφάσεις που ανά πάσα στιγμή ακυρώνονται. 
Να συνεχίσουν ν' αγωνίζονται  για δημόσια και υψηλής ποιότητας δωρεάν υγεία για όλο το λαό, για τη βελτίωση των υποδομών των νοσοκομείων τους και την επαρκή στελέχωση,  όπως και για τα την ανέγερση νέων αποκλειστικά δημόσιων νοσοκομείων στην Πρέβεζα και στη Λευκάδα, καθώς και για την εναντίωσή τους στα σχέδια συνενώσεων και συγχωνεύσεων που θα υποβαθμίσουν τις υπηρεσίες υγείας και τις συνθήκες εργασίας και εργασιακές σχέσεις του προσωπικού.

Να είναι σίγουροι οι πολίτες και των δυο περιοχών ότι το παιχνίδι με τα νέα νοσοκομεία θα έχει πολλά, μα πάρα πολλά επεισόδια ακόμα και ανατροπές και πιθανά και ...εκλογές.