Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!

Της Ευγενίας Ηλιοπούλου



Με μεγάλη χαρά έμαθα ότι έχουμε καινούργιο υπουργό Υγείας και Πρόνοιας. Ήσαστε η δεύτερη γυναίκα υπουργός Υγείας και προφανώς ξέρεται ότι είναι μία ιδιαίτερα ζεστή καρέκλα. Για την ακρίβεια είναι μία ηλεκτρική καρέκλα που απαιτεί μεγάλη φροντίδα, απίστευτη προσοχή και αφοσίωση αλλιώς …καίγεσαι.
    Προεκλογικά περάσατε από το νοσοκομείο μου. Σας συνάντησα στο διάδρομο μαζί με τους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ. Μου έκανε καλή εντύπωση ότι δεν είχατε αυτό τον αέρα του νικητή που πρόωρα είχανε υιοθετήσει οι σύντροφοί σας. Μου άρεσε η συγκρατημένη αισιοδοξία σας και το γλυκό χαμόγελο σας. Μου δώσατε τη εντύπωση σοβαρής και μετρημένης γυναίκας. Πολύ καλύτερη από αυτή που δώσατε στα διάφορα κανάλια όταν προπαγανδίζατε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ.
     Αναζήτησα το site και το cv σας. Βρήκα ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Πολλές ομιλίες, συναντήσεις με το κοινό και πολλά άρθρα. Σημαντικές σπουδές και αριστείες σε πολλούς τομείς. Διέκρινα ήθος και αξιοπρέπεια . ¨Ήσασταν η πρώτη γυναίκα Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ (Μαρτιο 2005) πρώτη σε ψήφους στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ(Δεκ.2006).Ευρωβουλευτής από το 2004Το 1986 διατελέσατε Επιστημονικός Συνεργάτης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο , το (1995-1999)Αναπληρώτρια Διευθύντρια του γραφείου του Έλληνα Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες.
    Καλορίζικη! Σας καλωσορίζω σε ένα τόσο δύσκολο τομέα όπως της Υγείας. Είμαι σίγουρη ότι θα μελετήσετε τα προβλήματα του χώρου και θα προσπαθήσετε να δώσετε τις καλύτερες λύσεις .Σας υπόσχομαι όμως ότι στην παραμικρή ΄΄ασθένεια΄΄ και παρατυπία θα βρεθώ κοντά σας. Δεν θα σας χαρίσω τίποτα! Θα με βρείτε μπροστά σας . Με φωνές και αιτήματα. Με άρθρα και διαδηλώσεις