Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Κίτρινη κάρτα!



Mάθαμε ότι αιφνιδιαστικά  ήλθε στη Πρέβεζα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου ,η Υφυπουργός Υγείας Φώφη Γεννηματά.
Μάθαμε  επίσης ότι παρέστη και στην καθιερωμένη παρέλαση. Μάθαμε, δια του τύπου, ότι επισκέφθηκε και τον Ξενώνα του προγράμματος «Ψυχαργώς» και καλά έκανε.
Δεν μπορούμε όμως να καταλάβουμε γιατί δεν έκανε τον κόπο να μας επισκεφτεί έστω και για λίγο και στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.
Θα της δινόταν η ευκαιρία έτσι και χωρίς στημένη υποδοχή, αιφνιδιαστικά, από πρώτο χέρι να δει το Νοσοκομείο μας , τα προβλήματά του, να συνομιλήσει έστω και για λίγο με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το τεχνικό προσωπικό αλλά και με ασθενείς και συνοδούς ασθενών. Θα άκουγε έστω και εν συντομία , τις αγωνίες και τις προτάσεις των εργαζομένων, τις απόψεις των ασθενών.
Προφανώς και δεν θα περιμέναμε εκείνη τη στιγμή να δώσει λύσεις. Όμως θα ήταν μια εμπειρία που θα τη βοηθούσε να διαμορφώσει ιδίαν άποψη, θα τη βοηθούσε, εφόσον έχει και την πολιτική βούληση, να δρομολογήσει λύσεις.
Η κ. Υφυπουργός ήλθε , δεν μας είδε και απήλθε. Και να πεις ότι ήταν η απόσταση;500 μέτρα απέχει το Νοσοκομείο Πρέβεζας από την εξέδρα των επισήμων που παρακολουθούσαν την παρέλαση!!!