Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Λοβέρδος: Στο διαδίκτυο μέχρι τη Δευτέρα 1.339 προσλήψεις στα νοσοκομεία

«Αιφνιδιαστική» επίσκεψη στα δυο νοσοκομεία των Ιωαννίνων έκανε ο υπουργός Υγείας Α.Λοβέρδος.
Υποσχέθηκε ότι το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο οι 1.339 νέες προσλήψεις στα νοσοκομεία μέσω ΑΣΕΠ.
Από τους διοικητές των νοσοκομείων των Ιωαννίνων  ζήτησε να δουν στο διαδίκτυο πόσες προσλήψεις αφορούν τα νοσοκομεία τους και αν τους αφορούν(!),  να γίνουν μέσα στο Δεκέμβριο και όχι τον Γενάρη.

«Τα νοσοκομεία μας πάσχουν από έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού. Για να τα βγάλουν πέρα οι νοσηλευτές, πρέπει να μειώσουν την ανθρωπιά τους. Αν καθυστερήσουν σε έναν ασθενή, δεν θα προσφέρουν υπηρεσία στον επόμενο. Χρειαζόμαστε προσωπικό. Αυτά τα 1.139 άτομα το Α.Σ.Ε.Π. τα επέλεξε. Είναι θέμα Υπουργείου και νοσοκομείων να τα τοποθετήσουμε μέχρι τέλος του μήνα στα νοσοκομεία και να τα ορκίσουμε, για να γίνουν οι διαδικασίες τάχιστα μέσα στον μήνα»  ανέφερε ο υπουργός παρακάμπτοντας το γεγονός ότι  πέρυσι και φέτος οι αποχωρήσεις είναι πολλαπλάσιες από τις περιβόητες 1139 προσλήψεις του και πολύ πίσω από τις κενές οργανικές θέσεις στα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας

ΥΓ 1: …και όπως σας είχαμε από καιρό προϊδεάσει τις προσλήψεις τις  έφεραν Δεκέμβρη για να μεταφερθεί η δαπάνη για το νέο έτος 2011.
Αυτές θα είναι όλες κι όλες οι προσλήψεις μέσα στο 2011.
Βέβαια πιθανά  κάποια προκήρυξη μέσα στο 2011 μπορεί να κάνουν αλλά προσλήψεις…τέλος.

ΥΓ 2: Από Πρέβεζα μεριά ούτε που καταδέχτηκε ...
Εμ βέβαια, με άδεια χέρια θα ερχόταν ο άνθρωπος; 
Ούτε προσλήψεις , ούτε Nοσοκομείο...
Σιγά μη τον κερνάγαμε και γάμπαρη!