Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Παναχαϊκό Πανυγειονομικό Συλλαλητήριο 23 Απριλίου 8μμ στην Πάτρα



                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 Η Πολιτική που ασκείται στον χώρο της Υγείας, πολιτική πού έχει να κάνει με την ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ των ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ και του ΕΟΠΥΥ, τις ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ και ΙΑΤΡΩΝ, τις ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ τμημάτων, υπηρεσιών, κλινών και οργανικών θέσεων
                                Ε Π Η Ρ Ε Α Ζ Ε Ι
και το σύστημα Υγείας της περιοχής μας, τα Δημόσια Νοσοκομεία, τα οποία δυστυχώς γνωρίζουν της ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ της Πολιτείας, με ΑΜΕΣΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ στις παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας στους Πολίτες.
Γι΄ αυτήν την κατάσταση, πού αγγίζει και αφορά όλους μας ως χρήστες των υπηρεσιών υγείας, εμείς οι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ και οι ΦΟΡΕΙΣ των  ΧΡΗΣΤΩΝ και ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, βάσει των αποφάσεων της σχετικής σύσκεψης που πραγματοποιήσαμε
                                 ΣΑΣ  ΚΑΛΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ
να παραβρεθείτε με όλες σας τις δυνάμεις στο ΠΑΝΑΧΑΪΚΟ – ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ όλοι μαζί για την ΤΡΙΤΗ 23 Απρίλη του 2013 στις 8 το Απόγευμα στην Πλατεία Γεωργίου.
 Για να
- Υπερασπιστούμε όλοι μαζί τα κοινωνικά αγαθά και δικαιώματα.
- Περιφρουρήσουμε και να διευρύνουμε τα ευαίσθητα αυτά αγαθά, με αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη και βεβαίως την βελτίωση των συνθηκών Νοσηλείας και το πιο σημαντικό την Ελεύθερη και ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στις υπηρεσίες Υγείας όλων, για να μην υπάρχει κανένας πολίτης χωρίς ΔΩΡΕΑΝ Υγειονομική κάλυψη.       
- ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ και να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ τις μνημονιακές πολιτικές που ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ το ΕΣΥ και ΒΛΑΠΤΟΥΝ την ΥΓΕΙΑ


   ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ – ΙΑΤΡΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ  και  ΧΡΗΣΤΕΣ
                των Υπηρεσιών Υγείας, ενώνουμε την φωνή μας και

                                 Α Γ Ω Ν Ι Ζ Ο Μ Α Σ Τ Ε
Για να μην κλείσει καμία Νοσοκομειακή μονάδα, κανένα τμήμα και καμιά υπηρεσία των Δημόσιων Νοσοκομείων. Να μην εκχωρηθεί κομμάτι-κομμάτι η λειτουργία της Υγείας στους Ιδιώτες.
Για να αποκτήσουν τα δημόσια Νοσοκομεία επαρκή – πλήρη χρηματοδότηση και να σταματήσουν επιτέλους οι τραγικές ελλείψεις υλικών, να αναπτυχθεί η πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας και να υπάρξει η Ελεύθερη και ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στις υπηρεσίες Υγείας όλων, για να μην υπάρχει κανένας πολίτης χωρίς ΔΩΡΕΑΝ Υγειονομική κάλυψη. 
Για να γίνουν οι αναγκαίες και απαραίτητες Προσλήψεις Προσωπικού και Ιατρών, για να σταματήσουν επιτέλους οι τραγικές ελλείψεις πού δυσχεραίνουν την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Για να ολοκληρωθούν επιτέλους οι κτιριακές εκκρεμότητες του Νοσοκομείου ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ, εκκρεμότητες που επιβαρύνουν τις υπόλοιπες δομές υγείας στη περιοχή μας και να επαναλειτουργήσει επιτέλους πλήρως αυτό το άκρως απαραίτητο Νοσοκομείο
                    Από τούς ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ 
        και τους ΦΟΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ κ΄ ΧΡΗΣΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ