Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Η ΕΛΜΕ Πρέβεζας συμμετέχει στο συλαλλητήριο που διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα για την Υγεία που θα γίνει την Τετάρτη στις 17 Απριλίου στις 12:00 στο χώρο του Νοσοκομείου Πρέβεζας.




Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας σε συνεδίασή του αποφάσισε ομόφωνα  την κήρυξη διευκολυντικής στάσης εργασίας για τους εκπαιδευτικούς του νομού την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 από τις 11:00 έως τις 14:00, προκειμένου αυτοί να μπορέσουν να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση-συλαλλητήριο που διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα για την Υγεία που θα γίνει την Τετάρτη στις 17 Απριλίου στις 12:00 στο χώρο του Νοσοκομείου Πρέβεζας.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η δημόσια δωρεάν υγεία και παιδεία είναι κοινωνικές κατακτήσεις και αποτέλεσμα σκληρών αγώνων των προηγούμενων γενεών. Χρέος μας είναι όχι απλά να διατηρήσουμε ότι υπάρχει αλλά να παλέψουμε για την ποιοτική τους αναβάθμιση ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες  μας.
Σήμερα πρέπει όλοι μαζί με μαζικότητα και αποφασιστικότητα να βρεθούμε στο πλάι των εργαζομένων στην υγεία αλλά και σε όλους τους πολίτες της Πρέβεζας για να διεκδικήσουμε:
• Την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του πληθυσμού της περιοχής μας, καθώς και των χιλιάδων επισκεπτών της.
• ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, από την πρόληψη μέχρι την αποκατάσταση, χωρίς χαράτσια, συμμετοχές και αποκλεισμούς.
ΓΙΑΤΙ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ.