Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

"Έμφραγμα" στο Νοσοκομείο Άρτας Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα "Τηλεβόας της Άρτας"

               Εξώδικο στο Διοικητή και επίσχεση εργασίας

Παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις διαφόρων παραγόντων, στο Νοσοκομείο Άρτας υπάρχει πρόβλημα.
Απόδειξη είναι ότι φθάσαμε στον Σεπτέμβρη και ακόμη κανένας γιατρός, καμιά νοσοκόμα, κανένας τραυματιοφορέας δεν έχει πάρει ούτε σεντ για το 2012 για τα δεδουλευμένα σε εφημερίες, νυχτερινά αργίες κλπ.
Το μόνο που έχουν πάρει είναι υποσχέσεις, που αποδείχθηκαν ψευδείς και παραπλανητικές.
Έτσι, μη έχοντας πλέον άλλη επιλογή, κατά την... Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας Άρτας, την Πέμπτη 30 Αυγούστου, έλαβαν την παρακάτω απόφαση:

Απόφαση Γ.Σ. Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και τα Κ.Υ. Άρτας

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας Άρτας κατά την συνεδρίαση της στις 30/08/2012 αποφάσισε:
      
1. Να σταλεί εξώδικο στο Διοικητή του Νοσοκομείου που να απαιτεί την πληρωμή μέχρι την Τετάρτη 5/9/2012, όλων των δεδουλευμένων εφημεριών – νυχτερινών – αργιών και εξαιρέσιμων χωρίς καμία περικοπή.
      
2. Σε περίπτωση μη καταβολής τους, ξεκινάμε επίσχεση εργασίας από την Πέμπτη 6/9/2012 έως ότου πληρωθούμε. Κατά την διάρκεια της επίσχεσης εργασίας το Νοσοκομείο θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά.
    
Επίσης καθημερινά θα γίνονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στον προαύλιο χώρο το νοσοκομείου, από τις 8:00 πμ – 12:00 πμ, με συμμετοχή όλων των συναδέλφων των πρωινών ωραρίων.

3. Εξουσιοδοτείται το Δ.Σ του Συλλόγου να έρθει σε επαφή με όλα τα σωματεία του Νομού για κοινές δράσεις.