Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Για σαμποταζ κατηγορεί τη Διοίκηση του Νοσοκομείου "Αλεξάνδρα" ο Α. Λοβέρδος

Όπως είναι γνωστό, χθες με έγραφό της, προς το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας η διοικήτρια  του «Αλεξάνδρα» Ελένη Ρογδάκη έκανε λόγο για έλλειψη υγειονομικού υλικού και πληρότητας κλινών, που καθιστούσε αδύνατη τη λειτουργία του νοσοκομείου και  τη συμμετοχή του στην εφημερία.
Μετά , αργά το απόγευμα, ακολούθησε ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας που ανέφερε ότι  "το νοσοκομείο εφημερεύει κανονικά στα όρια των κλινών που διαθέτει".

Ο Λοβέρδος, με σημερινή του δήλωση, κατηγορεί τη Διοίκηση  του Νοσοκομείου για σαμποτάζ,  ενώ έχει δώσει εντολή για ΕΔΕ.
Μάλιστα η κυβέρνηση  διαρρέει ότι χθες, σε γενόμενο έλεγχο στο Νοσοκομείο  «Αλεξάνδρα», «βρέθηκαν  37 κλίνες ελεύθερες καθώς και πληρότητα υγειονομικού υλικού».

Η δήλωση Λοβέρδου
"Παίζουν κάποια παιχνίδια κάποιοι πίσω από τις πλάτες και σε βάρος του Ελληνικού λαού.
Εμφανίζουν κρίση και εκεί που δεν υπάρχει.
Επαναλαμβάνω και εκεί που δεν υπάρχει.
Είναι δυνατόν η διοίκηση του Νοσοκομείου να λέει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει Έλληνες πολίτες επειδή δεν έχει κρεβάτια και υλικό και να αποδεικνύεται σε δέκα λεπτά μέσα ότι έχει και κρεβάτια και υλικό και μπαίνει στην εφημερία;
Η ΕΔΕ θα δώσει λύση, θα δώσει λύση αμέσως , γιατί εδώ πρόκειται για σαμποτάζ!"


Το ερώτημα εξακολουθεί να πλανιέται για το Λοβέρδο: 
Ακόμα και 37 να ήταν (που δεν ξέρουμε αν ήταν) τα ελεύθερα κρεβάτια, όπως διαρρέει το υπουργείο, αρκούσαν για να καλύψουν τις εισαγωγές  μιας εφημερίας  του Νοσοκομείου "Αλεξάνδρα";
Η απλά να ακούγεται ότι εφημερεύουν τα νοσοκομεία και ας εφημερεύουν... όπως να 'ναι;
Πολύ θα θέλαμε μια επίσημη ενημέρωση από τους συναδέλφους  στο Νοσοκομείο ή από την ΕΙΝΑΠ.