Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Αντίστροφη μέτρηση

Οι ανατροπές στη δευτεροβάθμια περίθαλψη φαίνεται ότι θα κυριαρχήσουν το επόμενο διάστημα, καθώς πλησιάζει ο χρόνος (1η Ιουλίου)  επίσημης αναγγελίας των περιβόητων συγχωνεύσεων νοσοκομείων.
Η κυβέρνηση θέλοντας να δώσει τη χαριστική βολή στο ΕΣΥ, πίσω από το ψευδεπίγραφο  τίτλο της διάσωσής του, εντείνει τη πολιτική προπαγάνδα για τη διαμόρφωση του κατάλληλου κλίματος μέσα στη κοινωνία.
Από τη μια εντείνει τη προσπάθεια φίμωσης και κατασυκοφάντησης κάθε σοβαρής  καταγγελίας που αποκαλύπτει αυτό που γνωρίζουν όλοι, εργαζόμενοι στο σύστημα υγείας αλλά και ασθενείς , δηλαδή τη δραματική κατάσταση στην οποία έχουν οδηγηθεί τα δημόσια νοσοκομεία, συνέπεια της πολιτικής των περικοπών και της στάσης πληρωμών που έχει επιβάλει.
Από την  άλλη έδωσε το ΟΚ για την έναρξη της προπαγανδιστικής επίθεσης.

Το γνωστό δημοσιογραφικό συγκρότημα έχει αναλάβει το ρόλο του βαρέως πυροβολικού, που θα προετοιμάσει με συνεχείς βομβαρδισμούς  το έδαφος για τη... χερσαία εισβολή.

Για ρίξτε μια ματιά στα σημερινά δημοσιεύματα


Αν αυτή την ώρα δεν δημιουργηθεί ένα σοβαρό μέτωπο αντίστασης από όλους του Υγειονομικούς, σε μια καθαρή ταξική κατεύθυνση προάσπισης των πραγματικών αναγκών υπηρεσιών υγείας της εργαζόμενης πλειοψηφίας του λαού μας και των φτωχών στρωμάτων ,αν το ίδιο το κίνημα ταυτόχρονα δεν ξεβράσει άμεσα  τα όποια λαμόγια υπάρχουν στα νοσοκομεία … αν δεν επιδιωχθεί άμεσα η συμπόρευση και ο συντονισμός με τα υπόλοιπα αγωνιζόμενα τμήματα του εργατικού κινήματος  τότε ετοιμαστείτε για ...τίτλους τέλους!

Νέτα σκέτα!