Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Μαζική, συντονισμένη, οργανωμένη αντίσταση στη φοροκαταιγίδα.


Κατακρεούργησαν μισθούς ( και ακόμα συνεχίζουν) και  συντάξεις, διαλύουν την κοινωνική ασφάλιση, αποδιοργάνωσαν τις εργασιακές σχέσεις,  ορθώνουν πανύψηλα  ταξικά τείχη στη δυνατότητα σπουδών των παιδιών των λαϊκών οικογενειών, προσφέροντας ταυτόχρονα την Ανώτατη  Εκπαίδευση βορά στις ορέξεις του κεφαλαίου και μετατρέποντας τα Πανεπιστήμια σε χώρους ασκήσεων των μηχανισμών κρατικής τρομοκρατίας και καταστολής, λεηλατούν τη δημόσια υγεία και ταυτόχρονα εξαπολύουν μια χωρίς προηγούμενο φορολογική επιδρομή. 

Και όλα αυτά για να  στείλουν στα τάρταρα την αξία της εργατικής δύναμης και να προσφέρουν στο πιάτο  το εργατικό δυναμικό της χώρας στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

Και από την άλλη έχουν το απύθμενο θράσος, αυτή η πολιτική αλητεία που μας κυβερνά ( ΠΑΣΟΚ),  τα εξαπτέρυγά της (ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ-ΔΗ.ΣΥ) και οι φυλλάδες και τα κανάλια που τους σιγοντάρουν ( και πατρονάρουν,) να κρώζουν και να καταγγέλλουν για «ανομία» , για «αποδιοργανωτική στάση», για «υπονόμευση της χώρας» όσους αντιστέκονται.

Τώρα είναι η ώρα όμως της έμπρακτης αντίθεσης και σύγκρουσης με όλο αυτό το συρφετό.
Τώρα που θα αρχίσουν από σήμερα να έρχονται τα χαράτσια της εφορίας.


Η  μαζική συντονισμένη οργανωμένη λαϊκή άρνηση πληρωμής των χαρατσιών γίνεται καθήκον και πράξη αλληλεγγύης από όλους  για όλους.
Να πάρουν πρωτοβουλίες οι λαϊκές συνελεύσεις και οι πλατείες σε όλη τη χώρα, τα σωματεία και οι επιτροπές αγώνα στους χώρους δουλειάς , ώστε να οργανώσουμε με μαζικό, συντονισμένο τρόπο την επιστροφή των ενταλμάτων των  χαρατσιών σ΄ αυτούς που μας τα στέλνουν. Να καλέσουμε σε αυτή την πράξη όλο το λαό, εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους.
Το σύνθημα: Δεν χρωστάμε-Δεν πουλάμε- (και ως εκ τούτου) δεν πληρώνουμε πρέπει να σαρώσει τη χώρα και να γίνει πράξη απτή.
Αν δεν ανοίξουμε μέτωπο άμεσης σύγκρουσης μαζί τους , δεν πρόκειται να σταματήσουν.
Έχουμε πόλεμο, μόνο που γίνεται με άλλα οπλικά συστήματα.
Τώρα πρέπει να τους σταματήσουμε και να ανατρέψουμε τη χούντα κυβέρνησης  -ΕΕ-ΔΝΤ , πριν είναι πολύ αργά για όλους μας