Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Εσείς ποιον πιστεύετε;


Κι όμως τρόμος έπιασε το επιτελείο του ΠΑΣΟΚ μετά την δημόσια καταγγελία για μαγειρεμένα στοιχεία, για την εμφάνιση και το φούσκωμα των ελλειμμάτων του κρατικού προϋπολογισμού (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), σε βάρος τόσο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ όσο και του επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), Α. Γεωργίου,  που έγιναν από την καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Ζ. Γεωργαντά, μέλος του ΔΣ της στατιστικής υπηρεσίας, το οποίο όπως γνωρίζετε σύσσωμο εκπαραθυρώθηκε με κυβερνητική απόφαση. Για την ακρίβεια τον μόνο που κράτησαν  είναι τον επίσης  διορισμένο από την κυβέρνηση Α. Γεωργίου, ο οποίος (και αυτό νομίζουμε λέει πολλά ) επί μια 20ετία είχε θητεύσει σε νευραλγικά πόστα του... ΔΝΤ (αναπληρωτής προϊστάμενος του τμήματος στατιστικής) !!!

Πού το καταλάβαμε αυτό που αναφέραμε για τον τρόμο  στο επιτελείο του ΠΑΣΟΚ;

Μα όλο το απόγευμα και όλη τη νύχτα  χθες, τα χαλκεία του ΠΑΣΟΚ έστελναν κατά δεκάδες χιλιάδες σε όλες τις διευθύνσεις του διαδικτύου και στα ιστολόγια ένα ανώνυμο γελοίο - non paper- μήνυμα με το οποίο, χωρίς αντεπιχειρήματα, προσπαθούσαν να συκοφαντήσουν και να αφήσουν την εντύπωση ότι τα καταγγελλόμενα από την  καθηγήτρια πανεπιστημίου στερούνται αξιοπιστίας.

Μέχρι και σε μας έστειλαν οι αθεόφοβοι!

Ναι αυτοί που  απεργάζονται την κατάργηση της ανωνυμίας των blogs ,  έστελναν... ανώνυμα μηνύματα.

(Το διασταυρώσαμε από δεκάδες φίλους bloggers!)

Εμείς λοιπόν (αναδημοσιεύοντας το ερώτημα  από την εφημερίδα «Ριζοσπάστης») σας καλούμε, μέσα από δική σας μέχρι σήμερα εμπειρία στη ζωή και με το χέρι στη καρδιά, να μας απαντήσετε: 


Ανάμεσα στην πανεπιστημιακό κυρία Γεωργαντά, τέως μέλος της ΕΛΣΤΑΤ, που κατήγγειλε ότι τα στοιχεία για το έλλειμμα του 2009 «μαγειρεύτηκαν» από την ελληνική κυβέρνηση και την ΕΕ ώστε το έλλειμμα να εμφανιστεί μεγαλύτερο και με αυτό τον τρόπο να διευκολυνθεί επικοινωνιακά η επιβολή των βάρβαρων μέτρων,


και στον πρώην υπουργό Οικονομικών, τον Παπακωνσταντίνου, που εξέδωσε ανακοίνωση για να διαψεύσει την κυρία Γεωργαντά,

ποιον πιστεύετε;...




ΥΓ: Έτσι μπράβο!
.…(αυτό το γράψαμε γιατί είμαστε σίγουροι ποια θα είναι η απάντησή σας)