Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση -κάλεσμα εκπροσώπων εργαζομένων σε νοσοκομεία Αθήνας -Πειραιά


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ
 Μπροστά στις αντιλαϊκές περικοπές στο εισόδημά μας ,στη βίαιη υποβάθμιση της ζωής μας αλλά και στο κτύπημα της Δημόσιας δωρεάν υγείας ,αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να ορθώσουμε ένα μέτωπο αντίστασης στην κυβερνητική πολιτική.

 Για το λόγο αυτό καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία καθώς και τις γενικές συνελεύσεις των εργαζόμενων στα νοσοκομεία να προχωρήσουμε άμεσα σε κινητοποιήσεις:

1)    Ανοικτή γενική συνέλευση εργαζόμενων την Τετάρτη 21/9 στις 10πμ μπροστά στο υπουργείο υγείας .

2)    Σύσκεψη ΟΛΩΝ των Δ.Σ. των πρωτοβάθμιων σωματείων των νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά στις 22/9 και ώρα 10 π.μ. στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου της Νίκαιας για να συνεκτιμήσουμε και να συναποφασίσουμε την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας.

Διεκδικούμε:
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ!
 (εφαρμογή των δυο νέων εισφορών δήθεν υπέρ ανέργων και στην πραγματικότητα υπέρ ….ΟΑΕΔ αλλά και αυτή υπέρ του Ταμείου προνοίας , η εφαρμογή της νέας φορολογικής κλίμακας με τη μείωση του αφορολογήτου στις 8000 ευρώ και η συνεπακόλουθη αύξηση της μηνιαίας παρακράτησης, η μείωση του κινήτρου απόδοσης στο μισό , η ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ εφαρμογή των νέων μέτρων ,η αναστολή της μισθολογικής ωρίμανσης ,η κατάργηση της πληρωμής των υπερωριών με την εφαρμογή του 8ωρου , η πολύμηνη καθυστέρηση της πληρωμής των δεδουλευμένων αργιών και νυκτερινών αλλά και τα νεα  φορολογικά χαράτσια της έκτακτης εισφοράς και της νέας εισφοράς στα ακίνητα, το νέο μισθολόγιο-φτωχολόγιο της κυβέρνησης )

 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
 ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ.

 Eκπρόσωποι από τα Δ.Σ. των σωματείων εργαζόμενων των νοσοκομείων:

ΝΙΚΑΙΑΣ

ΜΕΤΑΞΑ

ΤΖΑΝΕΙΟΥ

ΑΤΤΙΚΟΥ

ΘΡΙΑΣΙΟΥ