Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Πανικός στα επιτελεία ….




Τρομοκρατημένη από τη αστραπιαία εξάπλωση και γιγάντωση  του κινήματος αντίστασης των εργαζομένων και  των πολιτών γενικότερα απέναντι στα πιο βάρβαρα μέτρα που επιβλήθηκαν ποτέ στον ελληνικό λαό μετά τη ναζιστική κατοχή , η κυβερνώσα συμμορία έχει  κυριολεκτικά λυσσάξει, προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τους πολίτες αλλά ακόμη και τους ίδιους τους παρόχους  ηλεκτρικού ρεύματος!!!.

Ετσι με  άρθρο τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή στο νομοσχέδιο «Ενισχυμένα μέτρα εποπτείας και εξυγίανσης των Πιστωτικών Ιδρυμάτων – Ρύθμιση θεμάτων χρηματοπιστωτικού χαρακτήρα – Κύρωση της Σύμβασης – Πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και των τροποποιήσεών της και άλλες διατάξεις» (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) προβλέπει την επιβολή προστίμου στη ΔΕΗ και τους εναλλακτικούς παρόχους σε περίπτωση που δεν κόβουν το ρεύμα σε όσους δεν καταβάλουν το νέο τέλος για τα ακίνητα .Το πρόστιμο θα ισούται με το τέλος προσαυξημένο κατά 25% και θα υποχρεούται να καταβάλει η ΔΕΗ ή ο εναλλακτικός πάροχος. Παράλληλα η εταιρεία οφείλει να ενημερώνει το δημόσιο για τους οφειλέτες αυτούς προκειμένου να κινηθούν τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης της οφειλής.

Είναι προφανές από τις αντιδράσεις τους , ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην πολιτική κατάρρευση.

Να μην «μασήσει»  κανένας εργαζόμενος και πολίτης .

Μαζική, συλλογική , οργανωμένη αντίσταση και ανυπακοή .

Αγώνας και απεργία διαρκείας τώρα για τη ζωή.

Όλοι στους δρόμους και στα συλλαλητήρια.

Η Χούντα  κυβέρνησης -ΕΕ-ΔΝΤ τώρα να ανατραπεί!


Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ διεμήνυσε ότι θα εμποδίσει με κάθε τρόπο και μέσο την επεξεργασία, έκδοση και αποστολή του ειδικού τέλους ακινήτων στους καταναλωτές μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, όπως και την έκδοση εντολών διακοπής για όσους δεν πληρώσουν το τέλος, ενώ θα εμποδίσει και την εκτέλεση της διακοπής ρεύματος από τεχνικούς της ΔΕΗ ή εργολάβων.


Αυτό υποστήριξε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Ν. Φωτόπουλος και ανακοίνωσε ότι το συνδικάτο θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της νομιμότητας του νέου ειδικού τέλους. Μάλιστα, κάλεσε τους καταναλωτές να μην το πληρώσουν, σημειώνοντας ότι στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει με τη ΔΕΗ, δεν προβλέπεται ότι η Επιχείρηση θα εισέπραττε φόρους.