Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Δημοσκοπική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ


Αναδημοσιεύουμε την παρακάτω είδηση από το ιστολόγιο της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου

Δημοσκόπηση που θα δημοσιευτεί την Κυριακή δίνει κάτω από 10% στο ΠΑΣΟΚ
 Οι πληροφορίες μιλάνε για δημοσκόπηση που ολοκληρώθηκε και δίνει ένα σκηνικό πλήρους κατάρρευσης. Ποτέ άλλοτε κυβέρνηση δεν έφτασε σε τόσο χαμηλά ποσοστά δημοτικότητας.
 Η λαομίσητη κυβέρνηση βλέπει να μην τις βγαίνουνε πλέον ούτε οι "κοινωνικοί αυτοματισμοί", ούτε η παραπληροφόρηση από τα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ, ούτε οι τρομολαγνία που καθημερινά βομβαρδίζει τον Ελληνικό λαό.
 Τα "δεν θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις", τα περί μονόδρομων, τα ψέματα του στυλ "δεν υπάρχουν προτάσεις" δεν πείθουν κανέναν. Και προτάσεις υπήρχαν και η τρομοκρατία δεν πιάνει πια, σε μια κοινωνία που μαστίζεται από ανεργία και κατακόρυφη πτώση του βιοτικού της επιπέδου.
 Μετά τις αποκαλύψεις με την ΕΛΣΤΑΤ, έγινε ξεκάθαρο,  ότι ο Γ.Α. Παπανδρέου δέχθηκε να μαγειρέψει το έλλειμμα  και να οδηγήσει τη χώρα στο ΔΝΤ.
Χωρίς να είναι ξεκάθαρο σε όλους το γιατί,  δεν υπάρχει κανένας που να μην καταλαβαίνει ότι η πράξη αυτή έφερε αυτή την απίστευτη  καταστροφή στη χώρα.
Στην δημοσκόπηση οι τέως ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ διαχέονται στα κόμματα της Αριστεράς και στη Ν.Δ.
   



Ανεξαρτήτως της  ακρίβειας  της είδησης, είναι σημαντικό  ο λαός να μην παραμείνει θεατής στο σκηνικό πολιτικής κατάρρευσης της συμμορίας του Παπανδρέου .
Η χούντα Κυβέρνησης ΕΕ-ΔΝΤ πρέπει  να ανατραπεί με  εξεγερσιακή πρωτοβουλία του λαϊκού  παράγοντα ΕΔΩ και ΤΩΡΑ   και ταυτόχρονα επίσης να συντριβεί το μαύρο μέτωπο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.
Για να μπορέσουν να δημιουργηθούν προϋποθέσεις  μιας άλλης πορείας της χώρας  προς όφελος των εργαζομένων και του λαού της.
Είναι σίγουρο ότι το κεφάλαιο θα χρησιμοποιήσει τον Παπανδρέου και τη συμμορία του  όσο περισσότερο μπορεί (κυβέρνηση καμικάζι)  για να τσακίσει  τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα.  
Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιήσουν προβοκάτσιες και εφαρμογή ακραίας βίας  το προσεχές διάστημα.
Όταν τα αστικά επιτελεία δουν  τα δύσκολα, θα  πετάξουν τον Παπανδρέου και τη συμμορία του σαν χρησιμοποιημένα… προφυλακτικά.
Θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν  τη βάρβαρη επίθεση  με τον  Σαμαρά είτε αυτόνομα είτε με συγκυβέρνηση με ένα κομμάτι του  ΠΑΣΟΚ, το οποίο προφανώς μετά από μια τέτοια … κυβερνητική θητεία υπογράφει ως κόμμα την πολιτική  θανατική καταδίκη του.