Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Να μην περάσουν οι ... "Ούννοι" του ΠΑΣΟΚ



Του Γ. Δελαστίκ

Θίχτηκαν αυτά τα πολιτικά γελοία υποκείμενα που συναπαρτίζουν την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Έβαλαν άγριο χέρι στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ηλία Μόσιαλο, έναν ακόμη άσχετο «κηπουρό» του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος. Τον έκραξαν, τον κυνήγησαν σχεδόν ακόμη κι από το καφενείο της Βουλής και χρειάστηκε -κατά το ρεπορτάζ- να προστρέξει επειγόντως ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος για να καλμάρει τους πασόκους βουλευτές να μη ρίξουν και καμιά ...φάπα στον Μόσιαλο και γίνουν βούκινο!

Έκτακτα είναι όλα αυτά.
Μόνο που κάνετε πολύ μεγάλο λάθος αν νομίζετε ότι οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος έδιωξαν τον Μόσιαλο επειδή η κυβέρνηση που εκπροσωπεί έχωσε το χέρι της στην τσέπη των συνταξιούχων και τους αρπάζει τη σύνταξη ή επειδή ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος βουτάνε τους μισθούς και το εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων.
Όχι βέβαια.  
Αυτά τα ψηφίζουν χωρίς καμιά δυσκολία και εκνευρισμό.
Θίχτηκαν επειδή ο Μόσιαλος είπε με θρασύτητα χιλίων πιθήκων σωστά πράγματα μιλώντας για τα προνόμια των βουλευτών, έχοντας στόχο να τους απαξιώσει και ταπεινωμένους να τους σύρει να ψηφίσουν και το νέο πακέτο μέτρων της κυβέρνησης χωρίς πολλές πολλές διαμαρτυρίες και φιγούρες προς το θεαθήναι.

Νεοσύλλεκτος στην κυβέρνηση ο Ηλίας Μόσιαλος, αλλά το έχει μάθει το μάθημα: Όταν ο νταβατζής βγάλει τις πόρνες στο κουρμπέτι και αρχίσουν να κάνουν πιάτσα, πρέπει οπωσδήποτε από καιρό σε καιρό να τους ρίχνει και καμιά σβουριχτή σφαλιάρα για να του τα φέρνουν και να του τα «ακουμπάνε» όλα τα λεφτά και να μη του κάνουν κόνξες και διαλέγουν τους πελάτες!
Το δίκιο να λέγεται!
Από την άλλη φοβήθηκαν και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από την πλευρά τους ότι με αυτά που λέει ο Μόσιαλος θα τους πάρει πάλι με τα γιαούρτια ο κόσμος, τώρα που η κατανάλωση εκσφενδονιζόμενων γαλακτοκομικών προϊόντων παρουσιάζει εμφανή ύφεση και δικαίως διαμαρτύρονται κι αυτοί...

Σταθήκαμε τόσο πολύ σε αυτό το γελοίο γεγονός γιατί θέλουμε να υπογραμμίσουμε την πλήρη ηθική απαξίωση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
 Ούτε ένας τους δεν βρέθηκε να θιχτεί για το νέο χαράτσι που έβαλε ο Παπανδρέου στα ακίνητα, υποχρεώνοντας ουσιαστικά όλους τους Έλληνες που έχουν σπίτι να πληρώνουν ...ενοίκιο στο κράτος για το σπίτι τους.
Δεν βρέθηκε κανένας ανάμεσα τους να πιάσει στις σφαλιάρες τον Μόσιαλο ή τον Βενιζέλο που αποφάσισε να φορολογήσει ακόμη και το γέρο που παίρνει σύνταξη 450 ευρώ ή τον πιτσιρικά που έπιασε δουλειά σε φαστφουντάδικο με 400 ευρώ τον μήνα!
Αυτά καθόλου δεν τους θίγουν, αλλά να τους λέει ο Μόσιαλος ότι έχουν προνόμια, ε όχι, αυτό δεν το ανέχονται με τίποτα!
Το ότι κλέβει η κυβέρνηση τους το 20% έως 30% του εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων, το ότι θα έχει εκτοξεύσει του χρόνου την ανεργία στο εφιαλτικό ύψος του 18,5% τουλάχιστον, το ότι κόβουν 20% κάθε σύνταξη πάνω από 1.200 ευρώ - αυτά δεν τους κάνουν να κράζουν τον κάθε Μόσιαλο και τον κάθε υπουργό.
Για να καθόριζε όμως ο Βενιζέλος τη βουλευτική αποζημίωση στα 1.200 ευρώ και θα βλέπαμε τις βουλευτικές τσιρίδες να φτάνουν ως τον ουρανό!
 Όχι ότι έχουν προνόμια, όχι, απλώς για λόγους αρχής θα διαμαρτύρονταν, καθότι για μια αξιοπρέπεια ζουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!

«Ούννους» έλεγαν οι Έλληνες κατά τη διάρκεια της γερμανικής ναζιστικής κατοχής τους γερμανούς κατακτητές.
Σαν «Ούννοι» λοιπόν με αυτή την έννοια συμπεριφέρονται σήμερα τα μέλη της κυβέρνησης των βαρβάρων του ΠΑΣΟΚ.
Αρπάζουν, λεηλατούν, καταστρέφουν.
 Δεν αφήνουν τίποτα όρθιο.
Μοναδικός τους στόχος να βυθίσουν στη φτώχεια και τη μιζέρια τους Έλληνες. Θέλουν να μας «κινεζοποιήσουν» όσο μπορούν περισσότερο πριν εκδιωχθούν από την εξουσία, όπου ελπίζουν να μπορέσουν να παραμείνουν ολόκληρη την τετραετία για να προωθήσουν και να μονιμοποιήσουν όσο μπορούν περισσότερο την πολιτική εξανδραποδισμού των εργαζομένων, της νεολαίας, των μικρομεσαίων, των συνταξιούχων.

Πρόκειται για συμμορία αδίστακτων πολιτικών απατεώνων.
Πήρε ο άθλιος ο Παπανδρέου το δημόσιο χρέος το 2009 στο 115% του ΑΕΠ και μέσα σε δύο χρόνια το έχει φτάσει στο ...160% και του χρόνου, όπως εκτιμάει σε μελέτη του το ίδιο το ΔΝΤ, θα το έχει εκτοξεύσει ο πανάθλιος πολιτικός απατεώνας στο απίστευτο ύψος του ...190%!!!
Ναι, 190% του ΑΕΠ, αύξηση ...75 εκατοστιαίων μονάδων μέσα σε μία και μόνη τριετία!
Μιλάμε για πραγματική πολιτική πανούκλα!
Και όχι ότι θα πέσει αξιοσημείωτα το δημόσιο χρέος στη συνέχεια. Κάθε άλλο.
Βάσει πάντα της ίδιας μελέτης του ΔΝΤ, το 2013 το ελληνικό δημόσιο χρέος θα πέσει κατά ...μία (!) εκατοστιαία μονάδα, στο 188% του ΑΕΠ, ενώ το 2014 στο 179% και το 2015 στο 165%!
Ούτε σε ...είκοσι χρόνια δηλαδή δεν θα ρίξει ο Παπανδρέου το δημόσιο χρέος με τα Μνημόνια και γδέρνοντας ανελέητα τον ελληνικό λαό στο 115% που το παρέλαβε από τον Καραμανλή και το οποίο ποσοστό χρησιμοποίησε ως πρόσχημα για να μας βάλει υπόδουλους στο καθεστώς γερμανικής κατοχής του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου!

Ελπίζουμε να πληρώσει πολύ ακριβά αυτά τα εγκλήματα του εναντίον του ελληνικού λαού, αλλά δεν είμαστε καθόλου σίγουροι γι' αυτό.


Πηγή: Εφημερίδα "ΠΡΙΝ" 25/9/2011