Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεσηκωθείτε....Αποτελειώνουν εργαζόμενους-συνταξιούχους



Θα το φωνάζουμε μέχρι να «βγει η ψυχή μας»

Ξεσηκωθείτε!

ΤΩΡΑ!
Την επιλογή των διαδοχικών αλλεπάλληλων κυμάτων λεηλασίας φαίνεται ότι επιλέγει ην κυβέρνηση σε συνεργασία με την τρόικα
Ετσι πέραν των όσων  είχαν δρομολογήσει μέχρι σήμερα, όλες οι πληροφορίες   δείχνουν ότι είναι ζήτημα ωρών ή μιας δυο ημερών η ανακοίνωση:

* Άμεσης εξομοίωσης του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης. Από αυτόν τον χειμώνα η τιμή του θα εκτιναχθεί ακόμη και πάνω από 1,20 ευρώ.
μεσων  απολύσεων στον ευρύτερο και στενό δημόσιο τομέα, ακόμη και χωρίς τον προθάλαμο  της  εργασιακής εφεδρείας. Με τον τρόπο αυτό πιστεύουν ότι θα μειώσουν  ακαριαία τις κρατικές δαπάνες για μισθοδοσία.
*Επίσπευση της διαδικασίας "κρατικοποίησης" των υπαλλήλων (δηλαδή κατάργησης των οργανικών τους θέσεων-άρα δυνατότητα άρσης της μονιμότητας)  για να αποφευχθούν τα συνταγματικά κωλύματα της αρσης  μονιμότητας και πογκρόμ με  κλείσιμο δημόσιων οργανισμών και χιλιάδες υπαλλήλους στην ανεργία
*Πώλησης κρατικών παγίων περιουσιακών στοιχείων αρχής γενομένης από τη ΔΕΗ και τον ΟΠΑΠ.
*Κατάργησης  εντελώς του αφορολόγητου  ορίου και επίσης κατάργησης του μέτρου των αποδείξεων.
*Νέας μείωσης μισθών στο δημόσιο τομέα  μέσω επίσπευσης της διαδικασίας ψήφισης του περιβόητου νέου μισθολογίου με μειώσεις που θα φθάνουν και στο 55%!
 *Άμεσης κατάργησης και αυτών ακόμη των περίφημων επιδομάτων δώρων  αρχής γενομένης από τα φετινά Χριστούγεννα.
*Εφαρμογής άμεσα νέου τρόπου υπολογισμού των συντάξεων με το ποσοστό αναπλήρωσης να πέφτει κάτω από το 70% , ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν 60% α εφαρμοστεί και σε παλιούς και σε νέους συνταξιούχους .
Η συγκεκριμένη διάταξη θα είναι μέσα στο νόμο του νέου μισθολογίου.


Τι άλλο περιμένετε ;