Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Πριν ψηφίστε διαβάστε το...



Είμαστε μπροστά στις «αυτοδιοικητικές» εκλογές.
Και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός της Ελλάδας σε συνέντευξή του στο ιταλικό περιοδικό «Panorama» αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής σε εθνικές εκλογές, σε περίπτωση που το μήνυμα της εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής δεν είναι θετικό για την κυβέρνηση.
Αντιλαμβανόμενος βεβαίως ότι τα βάρβαρα , αντιδραστικά και βαθύτατα αντιλαϊκά μέτρα που πήρε η κυβέρνησή του καθώς και η υπογραφή και εφαρμογή του διαβόητου Μνημονίου θα έχουν κόστος γι αυτόν, για το ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνησή του.
Ποιον έπληξαν πρωτίστως αυτά τα μέτρα;
Υπάρχει λογικός άνθρωπος που αμφισβητεί ότι αυτά τα μέτρα έπληξαν τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα αλλά ακόμα και μικρομεσαίους επαγγελματίες καθώς και αγρότες και όλο το φάσμα των συνταξιούχων;
Δηλαδή την συντριπτική πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας.
Θα μου πείτε όχι!
Αν λοιπόν καταψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές οι πολίτες, ποιοι θα είναι αυτοί ;
Μα φυσικά οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι οι αγρότες και οι μικρομεσαίοι .

Χμ! Για διαβάστε  πώς αποκαλεί αυτούς λοιπόν τους πληγέντες ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας.
«Αν οι ομάδες συμφερόντων που πλήξαμε με τις μεταρρυθμίσεις μας, πούνε φτάνει, πρέπει να σταματήσουμε τις αλλαγές που είναι σε εξέλιξη, τότε δεν μου μένει παρά να απευθυνθώ σε όλο τον ελληνικό λαό», αναφέρει ο κ. Παπανδρέου στη συνέντευξη που τιτλοφορείται «Αν δεν κερδίσω, η Ελλάδα θα ξαναψηφίσει».
Ομάδες συμφερόντων λοιπόν οι έλληνες εργαζόμενοι και συνταξιούχοι!
Ομάδες συμφερόντων λοιπόν η πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας!
Παρακάτω
Αναφερόμενος στις περικοπές, ο δημοσιογράφος του Panorama, παρατηρεί: «Η συνταγή σας μοιάζει με εκείνη του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον. Δεν υπάρχουν, πλέον, διαφορές, ανάμεσα σε σοσιαλιστικές και συντηρητικές κυβερνήσεις;»
Στην απάντησή του ο πρωθυπουργός υπογραμμίζει ότι δεν του αρέσει ο όρος λιτότητα, που χρησιμοποιεί ο Κάμερον και ότι προτιμά τη λέξη ευθύνη!!!

Κύριε Ματσανιώτη επειγόντως τα φώτα σας,  διότι μας βλέπω να καταλήγουμε σε ψυχιατρείο…ως τρόφιμοι.

Όποιος  εργαζόμενος  ή συνταξιούχος σε αυτές τις εκλογές τους στηρίξει, δηλώνουμε απερίφραστα ότι αυτοκτονεί!!!