Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ολοταχώς προς νέα "οικουμενική" κυβέρνηση!

Όπως όλα πλέον δείχνουν, τα αποτελέσματα των «αυτοδιοικητικών»  εκλογών της 7ης Νοεμβρίου οδηγούν την ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ σε προκήρυξη πρόωρων βουλευτικών εκλογών και μάλιστα 1 έτος μόλις από τις προηγούμενες.
Το κεφάλαιο ετοιμάζει ένα νέο γύρο ακόμη πιο άγριων και αντιλαϊκών μέτρων με βάση τη νέα διαμόρφωση του  δημοσιονομικού  ελλείμματος για το 2009 αλλά και την αδυναμία επίτευξης των στόχων όπως προβλέπονται από το μνημόνιο που υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ και ο Παπανδρέου  αλλά ταυτόχρονα  αναζητεί και το κατάλληλο πολιτικό προσωπικό και το αντίστοιχο κοινωνικό  κλίμα για να τα εφαρμόσει στη χώρα.
Η χώρα είναι γνωστό πλέον ότι τελεί υπό ελεγχόμενη χρεοκοπία και υπό πλήρη κηδεμονία της κυρίαρχης ελίτ των Βρυξελλών.
Τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών από τον πρώτο γύρο στις 7 Νοέμβρη δεν θα δίνουν καμιά πλέον  νομιμοποίηση στο ΠΑΣΟΚ για να προχωρήσει σε αυτή την κατεύθυνση, γι  αυτό και η βραδιά της 7ης Νοέμβρη έχει επιλεγεί για την εξαγγελία των πρόωρων εκλογών με πιθανή ημερομηνία στις 12 Δεκέμβρη.
Η ΝΔ , η οποία-ας μη γελιόμαστε- συμφωνεί με την ουσία του μνημονίου, δια του Σαμαρά δηλώνει ότι θα μπορούσε να "βάλει πλάτη" υπό την προϋπόθεση ενός άλλου μίγματος οικονομικής  πολιτικής . Διαφωνεί δηλαδή στις κουταλιές και στη δοσολογία του δηλητηρίου .
Η Ντόρα Μπακογιάννη πετά τη σκούφια της για ένα ενδεχόμενο κυβερνήσεων  συνεργασίας
Πορτιέρης στη νέα πολυκατοικία ( «νέα οικουμενική κυβέρνηση») που ετοιμάζεται, ο ΛΑ.Ο.Σ. του Καρατζαφέρη.
Το έδαφος στρώνεται με τα πακέτα –βόμβες και το κλίμα «αποσταθεροποίησης» για το οποίο είχε μιλήσει προ ολίγων ημερών ο Παπανδρέου.
Οι συλληφθέντες-«τρομοκράτες» ήταν γνωστοί στην ασφάλεια , τους είχε από καιρό στο χέρι και περίμενε την κατάλληλη ώρα για τους βγάλει στον αέρα και έτσι να δικαιολογήσει την «αποσταθεροποίηση» για την οποία μιλούσε ο Παπανδρέου.
Επειδή λοιπόν ετοιμάζουν μέσα στο 2011 μια κοινωνία φυλακή και νεκροταφείο ,μια είναι η λύση .Τσαλακώστε τους με τη ψήφο σας αλλά κυρίως με ένα παρατεταμένο αγώνα διαρκείας.
Η λύση  αλλά και η όποια ελπίδα πλέον είναι ΑΡΙΣΤΕΡΑ!