Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Με χρησμούς Πυθίας απαντά ο υπουργός Υγείας για την επικείμενη διαθεσιμότητα των οδηγών ασθενοφόρων των νοσοκομείων του ΕΣΥ!



Ρώτησε λοιπόν χθες στη Βουλή, η βουλευτής της  ΝΔ  Φαιβρωνία Πατριανάκου, ανάμεσα στα άλλα, (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) τον υπουργό Υγείας Α. Γεωργιάδη  :

«Επίσης, θα ήθελα να μου διευκρινίσετε -επειδή ακούγονται πολλά- τι γίνεται με τους οδηγούς ασθενοφόρων. Ακούγεται ότι υπάρχει ένα θέμα, ότι, δηλαδή, θα τεθούν στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας-κινητικότητας. Πρώτον, θέλω να μου επιβεβαιώσετε αν όντως θα συμβεί αυτό και δεύτερον, εάν είναι εφικτό να υπάρξει ένα ενιαίο συντονιστικό κέντρο μέσω του ΕΚΑΒ».

Απαντά ο Α. Γεωργιάδης  :
«Σχετικά με τους οδηγούς ασθενοφόρων: Μπαίνουν σε διαθεσιμότητα-κινητικότητα και πηγαίνουν όλοι στο ΕΚΑΒ. Θα μείνουν πάλι στην ίδια θέση που ήταν, αλλά θα πηγαίνουν και όταν τους χρειάζεται το ΕΚΑΒ. Άρα, αυτό που λέτε, ισχύει. Η διαθεσιμότητα-κινητικότητα του Υπουργείου Υγείας είναι δεκαπέντε ημερών, οπότε θα είναι πάρα πολύ γρήγορη. Ανήκει στο δεύτερο κύμα κινητικότητας, αυτό το οποίο θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες»

Για να βγαλουμε άκρη λοιπόν με την απάντηση:
1.Tο δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας – κινητικότητας ξεκινά σε λίγες μέρες.

2. Όντως όλοι  οι οδηγοί των ασθενοφόρων των νοσοκομείων  μπαίνουν  σε διαθεσιμότητα-κινητικότητα και πηγαίνουν , όπως ισχυρίζεται ο Γεωργιάδης , όλοι στο ΕΚΑΒ.

3. Ο υπουργός  Υγείας  λέει ότι η διαθεσιμότητά τους θα είναι σύντομη (15 ημέρες). Αλλά όπως και στο  πρώτο κύμα διαθεσιμοτήτων στην Υγεία  εσείς πολλαπλασιάστε  το χρόνο που λέει επί συντελεστή  2 έως 3 για να είστε μέσα..

4. Όλοι οι οδηγοί θα πάνε στο ΕΚΑΒ. ( εμείς ξαναρωτάμε με τι προσόντα οι άνθρωποι αυτοί θα εκτελούν χρέη δασωστών- πληρωμάτων ΕΚΑΒ ;)

Και ο Γεωργιάδης μας απαντά με το χρησμό:
«Μπαίνουν σε διαθεσιμότητα-κινητικότητα και πηγαίνουν όλοι στο ΕΚΑΒ. Θα μείνουν πάλι στην ίδια θέση που ήταν, αλλά θα πηγαίνουν και όταν τους χρειάζεται το ΕΚΑΒ»!

Παρακαλούμε θερμά , επειγόντως έναν ειδικό  να μας εξηγήσει το χρησμό!