Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Αύριο το Πανηπειρωτικό υγειονομικό συλλαλητήριο στα Γιάννενα



Αύριο Πέμπτη στις 12:30 μμ στα Γιάννενα θα λάβει χώρα το Πανηπειρωτικό υγειονομικό συλλαλητήριο που αποφάσισαν με γενικές συνελεύσεις τους τα σωματεία νοσοκομείων της Ηπείρου (Πρέβεζας, Άρτας, Γ.Ν. Ιωαννίνων «Χατζηκώστα» και Πανεπιστημιακού  Νοσοκομείου Ιωαννίνων)
Σε όλα τα νοσοκομεία της Ηπείρου έχει κηρυχθεί στάση εργασίας από τις 11:00 -15:00
Τα σωματεία των  νοσοκομείων  της Άρτας και της Πρέβεζας έχουν ναυλώσει  λεωφορεία με τα οποία θα μεταφέρουν του εργαζόμενους στα Γιάννενα.

Το σωματείο των εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας στη απόφαση   της γενικής του συνέλευσης (ΚΛΙΚ ΕΔΩ )  αναφέρει:
 "Δεν πρόκειται να σκύψουμε το κεφάλι.
Θα αγωνιστούμε.
Θα συντονίσουμε τη δράση μας με άλλα σωματεία εργαζομένων στα Νοσοκομεία της περιοχής μας και της χώρας μας.
Θα σταθούμε αγωνιστικά αλληλέγγυοι στους συναδέλφους μας που έχουν προγραφεί για να  ριχθούν στο κάδο της διαθεσιμότητας.
Θα συντονίσουμε τη δράση μας μέσα από την Επιτροπή Αγώνα για την  Υγεία στην Πρέβεζα με άλλα σωματεία εργαζομένων,  φορείς και απλούς πολίτες  της πόλης και του νομού μας.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και το λαό της Πρέβεζας σε κοινό μέτωπο αγώνα για ένα αποκλειστικά  δημόσιο νοσοκομείο χωρίς επιχειρηματική δράση, στον αγώνα για αποκλειστικά  δημόσια δωρεάν υγεία για όλους.
Η  πολιτική της κυβέρνησης,  της  ΕΕ  και του  ΔΝΤ, που στερεί το δικαίωμα του λαού για υγεία, υποβαθμίζει και κλείνει νοσοκομεία, βγάζει τους εργαζόμενους σε διαθεσιμότητα θα μας έχει συνεχώς απέναντι". 
Και καλεί τους εργαζομένους έκτος από το συλλαλητήριο της Πέμπτης να συμμετάσχουν στις δράσεις τη Επιτροπής Αγώνα για την Υγεία στην Πρέβεζα:

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 6:00. μμ   στην Πλατεία Ανδρούτσου
Την Κυριακή 22  Δεκεμβρίου 2013   και ώρα 11:00 πμ  μπροστά στον Αγ. Χαράλαμπο
Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα  10:30 πμ  στη Λαϊκή Αγορά στο γήπεδο Πρέβεζας
Στις παρεμβάσεις εκδηλώσεις στα χωριά του νομού Πρέβεζας.