Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Από το σωματείο Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Αγ.Ανδρέας": Οι αποφάσεις του ΚΕΣΥΠΕ για τις διαθεσιμότητες στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια



Η ανακοίνωση του σωματείου (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σε ότι αφορά την επικείμενη ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ για τα Νοσοκομεία της Περιφέρειας, σας κάνουμε γνωστό ότι χθες το πρωί  ο Διοικητής της 6ης Υ.Πε ο Κος Κατσίβελλας,  τηλεφωνικά γνωστοποίησε στον  Πρόεδρο του Σωματείου μας Κώστα Πετρόπουλο, τις προχθεσινές σχετικές αποφάσεις του ΚΕΣΥΠΕ, που έχουν ως εξής:
    - Σε ότι αφορά την επικείμενη διαδικασία της διαθεσιμότητας, σ΄ αυτήν μπαίνουν, μέσα στην χρονιά που διανύουμε, οι ειδικότητες των ΟΔΗΓΩΝ, των ΦΥΛΑΚΩΝ-ΝΥΚΤΟΦΥΛΑΚΩΝ και των ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ.
    - Για τους ΟΔΗΓΟΥΣ αποφάσισαν την ένταξη όλων στο ΕΚΑΒ, ανεξαρτήτως προσόντων, διατηρώντας έτσι όλοι την ΔΕ Κατηγορία που σήμερα κατέχουν.
    - Για δε τους ΦΥΛΑΚΕΣ-ΝΥΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ και τους ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, αποφάσισαν να ενταχθούν όλοι στα Νοσοκομεία όπου υπηρετούν και μάλιστα σε θέσεις ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ, θέσεις που θα συσταθούν γι΄ αυτόν τον σκοπό.
    - Όσον αφορά τους Εργαζόμενους του ΝΝΘΩΡΑΚΟΣ και του Νοσοκομείου ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, δεν θα μπουν στη διαδικασία της διαθεσιμότητας και εν ευθέτω χρόνο θα ενταχθούν στα διασυνδεόμενα Νοσοκομεία, που για το Ν.Ν. Θώρακος  είναι το Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ και για τα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ το Νοσοκομείο ΑΙΓΙΟΥ.