Τρίτη 20 Μαΐου 2008

Κάτω τα χέρια σας απο τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Κρεστένων!



Για τους αγώνες των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κρεστένων στην Ηλεία είχαμε αναφερθεί και σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μας.(δείτε εδώ και εδώ ).
Φαίνεται όμως ότι ο αγώνας των εργαζομένων ενόχλησε την κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να προσπαθεί μέσω μηνύσεων να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους.
Κάντε κλικ στις εικόνες και διαβάστε.
Μηνύουν το Σωματείο των εργαζομένων ,γιατί είχε αναρτήσει πανό στο Νοσοκομείο!!!
Η προσπάθεια αυτή θυμίζει μαύρες περιόδους που η συνδικαλιστική δράση βρισκόταν υπό διωγμό και οι συνδικαλιστές αντιμετώπιζαν τη βία,τις διώξεις και τη καταστολή.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο-Κ.Υ.Κρεστένων τονίζεται:" Δεν είμαστε εμείς οι ένοχοι για την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της Υγείας.Σας επισημαίνουμε, πως οι ενέργειες αυτές είναι ξεπερασμένες συνταγές και δεν τρομάζουν κανέναν.Οι εργαζόμενοι πάντα θα είναι ενωμένοι και θα διεκδικούν τα δίκαια αιτήματά τους".
Ανακοινώσεις καταδίκης εξέδωσαν
Η ΑΔΕΔΥ και η Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών

Εμείς καλούμε και όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία στο χώρο της Υγείας και όχι μόνο, να καταγγείλουν αυτή την τρομοκρατική ενέργεια και να δηλώσουν την αλληλεγγύη τους στους Εργαζόμενους και στο Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κρεστένων.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ!