Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Κράτος... πανικού.

Υπό το κράτος πανικού πρέπει να διατελούν τελευταία η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αλλά και ορισμένες τουλάχιστον Διοικήσεις Νοσοκομείων.

Διαβάστε λοιπόν στη "ναυαρχίδα" , στο ιστολόγιο των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο "Αττικόν",τι συμβαίνει στο εν λόγω νοσοκομείο.(διαβάστε εδώ , εδώ και εδώ )

Ότι το νοσοκομείο "Αττικόν" λειτουργεί κάτω από το όριο ασφάλειας το έχει επισημάνει ακόμη και το επιστημονικό όργανο του Νοσοκομείου.
Μήνες τώρα οι εργαζόμενοι και ιδιαίτερα οι νοσηλευτές αγωνίζονται ανάμεσα στα άλλα και για την ασφαλή στελέχωση του Νοσοκομείου.
Ο αγώνας τους αυτός έχει γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα.

Πριν λίγες μέρες οι εργαζόμενοι νοσηλευτές είχαν διοργανώσει δίωρη συγκέντρωση στο νοσοκομείο .Τι έκανε η διοίκηση του νοσοκομείου;
Η διοίκηση λοιπόν του νοσοκομείου απέστειλε κλήσεις σε απολογία για το πειθαρχικό παράπτωμα της "αδικαιολόγητης απουσίας"(!!! ) και ότι με την απουσία τους παρεκώλυσαν τη λειτουργία των τμημάτων τους!!! Μάλιστα κατά προφορική υπόδειξη τουλάχιστον όπως λέει το έγγραφο και ορισμένων ... γιατρών!!!

Ο διοικητής δηλ. του νοσοκομείου το οποίο με δική του πολιτική ευθύνη λειτουργεί κάτω από τα όρια ασφαλείας, καλεί σε απολογία εργαζόμενους που αγωνίζονται για να ξεφύγει το νοσοκομείο από αυτή τη κατάσταση!!!

Αν τώρα συνδυάσουμε και αυτό το γεγονός με το γεγονός της παραπομπής από τον Αβραμόπουλο στον εισαγγελέα των δηλώσεων του προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι μάλλον έχει αρχίσει να τους καταλαμβάνει πανικός μπροστά στην αποτυχία της επικοινωνιακής πολιτικής τους και μπροστα σε αυτά που θα αντιμετωπίσουν στο ...προσεχές μέλλον.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και τη συμπαράστασή μας στους αγωνιζόμενους συναδέλφους και την περιφρόνησή μας στους... ρουφιάνους.