Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Απλήρωτη τρεις μήνες η εργασία κατά τις νύχτες και τις αργίες αλλά και οι υπερωρίες του μη ιατρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Πρέβεζας!

Δεν φτάνει που  η κυβέρνηση  του ΠΑΣΟΚ στα πλαίσια του Μνημονίου και των κατευθύνσεων της τρόικας, αλλά και εκπροσωπώντας επάξια τα συμφέροντα του κεφαλαίου  έχει κατακρεουργήσει   τους μισθούς των εργαζομένων, φαίνεται τώρα ότι  έχει βαλθεί να καταβάλει   μέρος της  εργασίας τους  με ...υποτιμημένα ομόλογα.
Εδώ και τρείς μήνες (Δεκέμβριο 2010, Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2011) η εργασία του μη ιατρικού  προσωπικού  του Νοσοκομείου κατά τις νύχτες , τις Κυριακές , τις αργίες αλλά και οι  υπερωρίες παραμένουν  απλήρωτες, καθώς δεν κατανέμονται και δεν απελευθερώνονται τα   αντίστοιχα κονδύλια από την κυβέρνηση.
Να σημειώσουμε ότι η καταβολή των αμοιβών των εφημεριών των γιατρών γίνεται κανονικά.
Βεβαίως η  κυβέρνηση- όργανο του κεφαλαίου και των τραπεζιτών, ψηφίζει το έναν πίσω από τον άλλον τους νόμους που δίνουν φοροαπαλλαγές και  δωρεάν ρευστό χρήμα στο κεφάλαιο, δίνει δεκάδες δισεκατομμύρια  στους τραπεζίτες και αρνείται τα δεδουλευμένα των χαμηλόμισθων  εργαζομένων, με τα οποία οι περισσότεροι  καλύπτουν-δεν καλύπτουν  τις  βασικές βιοτικές ανάγκες τους..
Μήπως είναι καιρός οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο να  αντιδράσουν;
Τέρμα η χειμερία νάρκη...