Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Νέα ημερομηνία για το Πανελλήνιο Συνέδριο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας στους Τομείς της Υγείας.

Πραγματοποιείται στην Αλεξανδρούπολη στις 13-15 Νοεμβρίου 2009 (νέα ημερομηνία) το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υγιεινής και Ασφάλειας Εργασίας στους Τομείς της Υγείας

Λόγω της προκήρυξης των εκλογών, μετατίθεται χρονικά το 2o Πανελλήνιο Συνέδριο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας στους Τομείς της Υγείας που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη στις 13-15 Νοεμβρίου 2009.
Το Συνέδριο οργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής της Εργασίας και Περιβάλλοντος και στη συνδιοργάνωσή του συμμετέχει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Υγιεινή και Ασφάλεια της Εργασίας (της Ιατρικής Θράκης με σύμπραξη των Τμημάτων Δημόσιας Υγείας και Νοσηλευτικής Α του ΤΕΙ Αθήνας) και το Εργαστήριο Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος του Τμήματος Ιατρικής Θράκης.
Οι παρουσιάσεις των διπλωματικών των μεταπτυχιακών σπουδαστών θα πραγματοποιηθούν στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου 2009 στην Αίθουσα Γ.Α. Σταθόπουλου στο ισόγειο της Βιβλιοθήκης της Ιατρικής Θράκης στην Πανεπιστημιούπολη.

Για αποστολή περιλήψεων για το Συνέδριο: Εργαστήριο Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος Τμήματος Ιατρικής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης e-mail: tconstan@med.duth.gr. Γραμματεία Συνεδρίου: Triaena Tours and Congress Α.Ε., e-mail: annal@triaenatours.gr.