Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη!

Αναφορικά με το ζήτημα της εφημερίας των Νοσηλευτών ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ.
Την ανακοίνωση μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.
Πέρα από το γνωστο ύφος που χαρακτηρίζει τις ανακοινώσεις της συγκεκριμένης Ομοσπονδίας που μάλλον χρήζουν ψυχανάλυσης, είναι εκπληκτικό το θράσος των συντακτών της ανακοίνωσης, καθώς προσπαθούν με αποκρύψεις και λεκτικές ακροβασίες να παρουσιάσουν το μαύρο άσπρο.
Συγκεκριμένα αναφερόμενοι στην πρότασή τους για την εφημερία των Νοσηλευτών ισχυρίζονται στη πρόσφατη ανακοίνωσή τους, ότι αφορά αυτό που στο Νοσηλευτικό Σώμα είναι γνωστό ως υπεύθυνος Νοσηλευτής βάρδιας .Στην ουσία δηλαδή ο συγκεκριμένος Νοσηλευτής αντικαθιστά τα στελέχη της Νοσηλευτικής Διοίκησης που δεν παρευρίσκονται στο Νοσοκομείο κατά την απογευματινή και βραδινή βάρδια.
Λένε ψέματα!
Και για του λόγου το αληθές σας παρουσιάζουμε τη πρόταση- σχέδιο νόμου που είχαν διαμορφώσει ακόμα επί εποχής που αυτοαποκαλούνταν Πανελλήνιος Σύλλογος Νοσηλευτών ΕΣΥ.
Διαβάστε με προσοχή το άρθρο 2 της πρότασής τους στη σελίδα 7 του προτεινόμενου σχεδίου νόμου και επίσης διαβάστε στη σελίδα 3 ειδικά τα κεφάλαια με τίτλο "Τα χαρακτηριστικά του ειδικού μισθολόγιου Νοσηλευτών ΕΣΥ" και "Αναμενόμενα αποτελέσματα".
Όπως και εκείνο το αμίμητο από τα αναμενόμενα αποτελέσματα της εφαρμογής της πρότασής τους:
"Αντιμετωπίζεται βραχυπρόθεσμα η επικίνδυνη έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού στα δημόσια Νοσοκομεία με την αμοιβόμενη υπερεργασία του υπάρχοντος δυναμικού των Νοσηλευτών"!!!
Ότι ακριβώς σκέπτεται να κάνει ο Αβραμόπουλος!
Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος τους!
Γι αυτό και ο Αβραμόπουλος αναφερόμενος στο συγκεκριμένο μέτρο είπε ότι στην αρχή θα αφορά 8000-9000 νοσηλευτές αλλά αργότερα θα επεκταθεί!
θα τους απαντήσουμε λοιπόν με την τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσής τους . Μάλλον τους ταιριάζει απόλυτα!
"Κλείνοντας, αναδύεται μοιραία η διαπίστωση, ότι ο φανατισμός και η μικροψυχία, όταν συνδυάζονται με τον πανικό της διάλυσης, την επικείμενη απώλεια των προνομίων και την έκπτωση των βασικών νοητικών λειτουργιών, οδηγούν μοιραία στον ηθικό ξεπεσμό και τη χωρίς επιστροφή γελοιοποίηση.
Περαστικά. "