Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

Επτά σχήματα υπέβαλαν προσφορά στο Διαγωνισμό για την επιλογή Συμβούλου για την υλοποίηση του νέου Γενικού Νοσοκομείου Πρεβέζης με ΣΔΙΤ.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής προσφορών για τον ανοικτό διεθνή διαγωνισμό για την επιλογή συμβούλου για την υλοποίηση του νέου Γενικού Νοσοκομείου Πρεβέζης με Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.
Υπήρξε αρκετά μεγάλη συμμετοχή επιχειρηματικών σχημάτων, που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τεχνικοοικονομικών συμβούλων για έργα ΣΔΙΤ, αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος του έργου. Ο λόγος είναι μάλλον το ότι το νέο Νοσοκομείο Πρέβεζας έχει επιλεγεί ως ένα από τα πιλοτικά έργα με τη μορφή Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα στο χώρο της Υγείας και βέβαια η μεγάλη οικονομική αμοιβή του επιλεγέντος συμβούλου.

Οι επιχειρηματικοί όμιλοι που υπέβαλαν προσφορά βρίσκονται εδώ .

Το επόμενο στάδιο είναι να επιλεγεί ένα από τα 7 επιχειρηματικά σχήματα , το οποίο με τη σειρά του θα προχωρήσει σε νέο διαγωνισμό για να επιλεγεί τελικά ο επιχειρηματικός όμιλος που θα κατασκευάσει και θα λειτουργήσει το νέο Νοσοκομείο Πρέβεζας.Ο νέος διαγωνισμός για την επιλογή του κατασκευστικού ομίλου θα διενεργηθεί μέσα στο 2008.