Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007

Πανελλαδική Απεργία των Νοσοκομειακών Γιατρών στις 4-5-6 Δεκεμβρίου.

Οι Νοσοκομειακοί γιατροί απορρίπτοντας τα δολώματα του Υπουργείου Υγείας σέρνουν το χορό των κινητοποιήσεων στο χώρο της Υγείας.(Τα αιτήματά τους εδώ)
Ο αγώνας τους δεν είναι μόνο ένα οικονομικός αγώνας, δεν είναι μόνο ένα αγώνας για καλύτερες συνθήκες εργασίας, είναι πάνω απ’ όλα αγώνας για αξιοπρέπεια.
Θεωρούμε ότι όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας πρέπει να ταχθούν αλληλέγγυοι με τους νοσοκομειακούς γιατρούς σε αυτή τη μάχη. Να σπάσουμε τα τείχη της επιφυλακτικότητας και καμιά φορά της καχυποψίας που μας χωρίζουν.
Πιστεύουμε ότι έχουν πλέον διαμορφωθεί και στη χώρα μας οι συνθήκες ,για ένα ευρύ διεκδικητικό και ριζοσπαστικό μέτωπο όλων των εργαζομένων στο χώρο της Υγείας .
Ένα μέτωπο που βαθμιαία με την ανάπτυξη των διεκδικήσεων και της αλληλεγγύης θα μετατραπεί και θα απλωθεί σε ένα ευρύ κοινωνικό μέτωπο Υγείας –Παιδείας- Εργασίας-Οικολογίας.
Ένα μέτωπο που θα φέρει νίκες, που θα αλλάξει τα δεδομένα και τους συσχετισμούς δύναμης στις κοινωνικές συγκρούσεις που έρχονται, που θα αλλάξει και εμάς τους ίδιους.