Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ποιητική Βραδιά αφιερωμένη σε Πρεβεζάνους Δημιουργούς






Η Περιηγητικής Λέσχης Πρέβεζας, ξεκινά έναν κύκλο παρουσιάσεων της Πρεβεζάνικης Λογοτεχνίας, ταυτόχρονα με την δημιουργία της Ομάδας Πρεβεζάνικης Λογοτεχνίας, η οποία σκοπό έχει την καταγραφή και γνωριμία με τους Πρεβεζάνους Λογοτέχνες και την τοπική δημιουργία.
Η πρώτη εκδήλωση αφιερωμένη στην ποίηση και τους Πρεβεζάνους δημιουργούς της θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.
Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι η γνωριμία με ένα μέρος των τοπικών δημιουργών, ποιήματά τους θα αναγνωσθούν είτε από τους ίδιους είτε από επιλεγμένους αναγνώστες, ενώ θα υπάρχει και ένα μικρό μουσικό διάλλειμα όπου θα ακουστούν μελοποιημένα ποιήματα Πρεβεζάνων δημιουργών, από γνωστούς καλλιτέχνες της πόλης μας.
Θα πρέπει να αναφέρουμε πως το όλο εγχείρημα δεν έχει ούτε διαγωνιστικό ούτε κάποιον άλλο χαραχτήρα, πέρα από την καταγραφή και την γνωριμία με την τοπική λογοτεχνία χωρίς να τίθενται αυστηρά ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια, και προς αυτήν την κατεύθυνση παραμένει.
Θα ήταν τιμή μας λοιπόν να μας στηρίξετε σε αυτή μας την προσπάθεια, καθώς και να σας έχουμε κοντά μας σε όλο αυτό το όμορφο ταξίδι που ξεκινάμε. Ο πολιτισμός ας μας ενώσει σε όμορφες στιγμές και ας αναδείξουμε όλοι μαζί την πραγματικά πλούσια, λογοτεχνικά, πνευματική ζωή της πόλης μας!