Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Una faccia una razza

Διαβάσαμε από το ιστολόγιο των συναδέλφων στο Νοσοκομείο Λήμνου (κλικ εδώ) τα παρακάτω: 

"Όλοι οι σύλλογοι γιατρών και εργαζομένων έχουν ταχθεί κατά του χαρατσιού που επέβαλε η κυβέρνηση με το 5ευρω, μόνο εδώ κάποιοι δικοί μας έχουν ταχθεί υπέρ και μάλιστα απ ότι μάθαμε όχι μόνο 5€ αλλά αντιπρότειναν 20 και 30 € κι αυτό βέβαια μόνο και μόνο για να μην έρχεται ο κόσμος στο νοσοκομείο.
Οι σύλλογοι τι λένε για τα μέλη τους; Η θέση των συλλόγων δεν έχει ξεκαθαρίσει για το θέμα. Περιμένουμε να δούμε. Οι τοπικοί φορείς τι κάνουν; Μέχρι στιγμής δεν είδαμε από κανέναν κάποιο ενδιαφέρον. Τόσα πολλά μάζεψαν που δεν τους νοιάζει αν δώσουν και κάτι παραπάνω;"

...και εκπλαγήκαμε από την ομοιότητα!
 
Γιατί και κάποιοι  στην Πρέβεζα εντός και εκτός Νοσοκομείου, εξέφρασαν ακριβώς τις ίδιες απόψεις για το εισητήριο των  5ευρώ!

Λιγα λόγια μόνο και  αυτοί θα καταλάβουν...
Για τους εκτός Νοσοκομείου: επειδή μικρή είναι η πόλη μας  και γνωριζόμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,  απαξιούν να προσέλθουν σε αυτό έτσι κι αλλιώς!
Βλέπετε   φρόντισαν οι  προηγούμενες δεκαετίες  και  ξαφνικά από ξεβράκωτοι βρέθηκαν  με μεταξωτά βρακιά, τα οποία ως γνωστόν θέλουν…και επιδέξιους κώλους.
Για τους ελάχιστους εντός Νοσοκομείου:  να τους υπενθυμίσουμε ότι η πόρτα του ΕΣΥ - βεβαίως και του Νοσοκομείου- προς την έξοδο είναι ορθάνοιχτη και μάλιστα χωρίς security , εν αντιθέσει προς την είσοδο την οποία  κάποια χρόνια πριν εδιάβησαν φιλούντες πολλές κατουρημένες ποδιές .
Νομίζω γίναμε απόλυτα κατανοητοί!!!