Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Στο Οβριόκαστρο , στην Κερατέα!

Έχουν λέει απηυδήσει στην κυβέρνηση από τα συνεχή μπλόκα των διαδηλωτών μπροστά στα Υπουργεία!
Δεν είναι ζωή αυτή.
Άσε που διαταράσσεται η «ομαλή ζωή» της πόλης (Αθήνα) και εκνευρίζεται και ο εκπρόσωπος του επιχειρηματικού κόσμου  και  πρόεδρος του ΕΒΕΑ Μίχαλος, που κάθε τόσο γέροντες συνταξιούχοι, δημόσιοι υπάλληλοι, εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις, φοιτητές, μαθητές  κλπ του χαλάνε τη βιτρίνα και πέφτει και  ο τζίρος των μαγαζιών!!!
Είδαν και απόειδαν λοιπόν  στην κυβέρνηση και φαίνεται ότι αποφάσισαν να πάρουν των ομματιών τους και να πάνε σε άλλα μέρη , εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως, ένθα απέδρα οδύνη, λύπη και στεναγμός…
Στο τραπέζι σχέδιο για μεταφορά δημοσίων υπηρεσιών και υπουργείων εκτός του ιστορικού κέντρου της πρωτεύουσας στα όρια του νομού.
Προκειμένου να απεμπλακεί η Αθήνα από το θέμα των διαδηλώσεων, στο Μέγαρο Μαξίμου εξετάζουν την ιδέα να μεταφέρουν όλα τα υπουργεία στα όρια του νομού Αττικής.
Η συγκεκριμένη πρόταση μπορεί να έχει και οικονομικά οφέλη, καθώς οι τιμές της γης στο κέντρο και την περιφέρεια δεν μπορούν να συγκριθούν. Ο Γ. Παπανδρέου είναι απολύτως θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς στο παρελθόν και ο ίδιος έχει επισημάνει την ανάγκη συγκέντρωσης όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών.
Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις στο συγκεκριμένο θέμα θα ληφθούν στο πλαίσιο της συζήτησης για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Έχουμε μια πρόταση

Να πάνε εκεί, που αυτό τον καιρό χτυπά η καρδιά της αδούλωτης Ελλάδας.
Εκεί που έχουν αποφασίσει να στήσουν χωματερή-Χ.Υ.Τ.Α.
Στο Οβριόκαστρο , στη Κερατέα!
Και αντί για Χ.Υ.Τ.Α., να στήσουν Χ.Υ.Τ.Υ. (μεθερμηνευόμενον  ως Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπουργείων)!
Έτσι και τα Υπουργεία  θα ησυχάσουν και οι κάτοικοι της Κερατέας θα γυρίσουν σπίτια τους!