Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Αποκομίσαμε... στήριξη!!!


Αυτό ήταν από ότι φαίνεται το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης ΟΕΝΓΕ-υπουργείου Υγείας
Συζητήσαμεεπιβεβαιώσαμε-στηρίζουμε είναι οι γνωστές λέξεις που σαν την Coca Cola πάνε με όλα!

"Είχαμε σήμερα μια πάρα πολύ δημιουργική και εποικοδομητική συνάντηση με τη νέα 9μελή Γραμματεία της ΟΕΝΓΕ. Συζητήσαμε για όλα τα ζητήματα και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τα δημόσια νοσοκομεία. Απ’ την πλευρά μας επιβεβαιώσαμε άλλη μια φορά ότι για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ακόμα και σε αυτή την τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία, η υγεία, η στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, η στήριξη του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, είναι μεγάλη μας προτεραιότητα.
 Άρα, επιβεβαιώσαμε τη δέσμευσή μας όσον αφορά και τη στήριξη των γιατρών, των νοσηλευτών στη δουλειά τους, στη λειτουργία τους, και φυσικά όσον αφορά τη συνέχεια των προσλήψεων για τις οποίες ήδη πολλές έχουν προκηρυχθεί και τις επόμενες εβδομάδες θα συνεχιστούν οι υπόλοιπες."

Τώρα να ρωτήσουμε κι εμείς τι είδους στήριξη είναι αυτή με τις μειώσεις των μισθών μας , με τις περικοπές των επιδομάτων, με τα μειωμένα κονδύλια εφημεριών με τα μειωμένα κονδύλια των νυχτερινών και υπερωριών,  με το πάγωμα των προσλήψεων, με τις μεγάλες μειώσεις κονδυλίων για τις λειτουργικές δαπάνες των νοσοκομείων ;

Φανταστείτε να μη μας στήριζαν!

Θα συνεχιστούν οι προσλήψεις; Γιατί πότε άρχισαν;

 Βρε  να δεις ποιον μας θυμίζει η Υπουργός...ποιον μας θυμίζει...


Πηγή:ΑΠΕ